نمادهای مشکوک در معاملات ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ کدامند؟

به گزارش بورسنیوز، به نقل از صدای بورس، در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، نمادهای وسینا، مبین، انتخاب، ومعادن، خزامیا، خاور، غزر و شگستر در بازار اصلی با حجم مشکوک مواجه شدند. همچنین، نمادهای زنجان، ثنام، ولقمان و دی که در بازار پایه فرابورس فعالیت دارند، نیز حجم مشکوکی را تجربه کردند.
نماد "وسینا" در گروه بانکها و مؤسسات اعتباری، نماد مبین در گروه عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، نماد انتخاب در گروه ماشینآلات و تجهیزات، نماد ومعادن در گروه استخراج کانههای فلزی، نمادهای خزامیا و خاور در گروه خودرو و ساخت قطعات، نماد غزر در گروه محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر و نماد شگستر در گروه محصولات شیمیایی قرار دارند.
در ادامه، نماد زنجان در گروه محصولات شیمیایی، نماد ثنام در گروه انبوهسازی، املاک و مستغلات، نماد ولقمان در گروه سرمایهگذاریها و نماد دی در گروه بانکها و مؤسسات اعتباری طبقهبندی شدهاند.
حجم مشکوک نشاندهنده این است که حجم خرید یا فروش سهام مربوطه از روند عادی خود منحرف شده است.
انتهای پیام/
این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.



