بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۸

قدیمی ترین خودروساز ایرانی ، حامی جشنواره ملی جوان ایرانی شد

شرکت پارس خودرو به عنوان قدیمی ترین خودروساز ایرانی ، حامی جشنواره ملی جوان ایرانی شد.
کد خبر : ۲۹۸۶۶

شرکت پارس خودرو به عنوان قدیمی ترین خودروساز ایرانی ، حامی جشنواره ملی جوان ایرانی شد.

به گزارش بورس نیوز ؛ علی محمدی زاده مدیر ارتباطات شرکت پارس خودرو اعلام کرد : این شرکت در راستای انجام بخشی از مسئولیت های اجتماعی خود و مشارکت در امور جوانان که همانا با ارزش ترین سرمایه های کشور
می باشند ، در جشنواره ملی جوان ایرانی حضوری فعال دارد .

وی افزود : شرکت پارس خودرو همواره در تاریخ 31 ساله انقلاب اسلامی ، نقش نیروی انسانی را به عنوان یکی از مهمترین و تاثیرگزارترین اهداف و عوامل پیشرفت صنعتی مد نظر قرار داده و معتقد است ،
برپایی و مشارکت در طرح های نوین مرتبط با امور جوانان ، یکی از راهکارهای نیل به این هدف است که در سالهای اخیر مدیران شرکت پارس خودرو همواره نقش مشارکتی مهمی در امور جوانان داشته اند .

محمدی زاده ادامه داد : نخستين جشنواره ملي جوان ایرانی به منظور ارائه بهترین آثار در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری و با تقويت الگوسازي براي نسل جوان و توليد آثار ارزشمند در حوزه فرهنگ، هنر و انديشه به هويت و جهت دادن به خودباوري جوانان توسط سازمان ملی جوانان در حال برگزاری است.

مدیر ارتباطات پارس خودرو گفت : این شرکت در راستای حمایت از مباحث مربوط به جوانان که همواره مخاطبین محصولات با کیفیت این شرکت نیز می باشند ، تصمیم به مشارکت در تامین جوایز بخش نهایی این جشنوره گرفته و مقرر شده است بخشی از جوایز نهایی این جشنواره که شامل 16 رشته فرهنگی و هنری است توسط شرکت پارس خودرو به جوانان برگزیده کشور اهداء شود .

گفتنی است در مراسم افتتاحیه جشنواره جوان ایرانی، مهندس مسیح تفرشی مدیر عامل شرکت پارس خودرو به عنوان جدی ترین حامی مالی این جشنواره حضور داشت .
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر