بادامچيان : صحبت كردن درباره شركت يا عدم شركت هاشمي درنمازجمعه ضرورت ندارد
نايب رييس كميسيون سياست داخلي و امور شوراهاي مجلس شوراي اسلامي، شركت رييسجمهور و يا هر عضو ديگري از مجمع تشخيص مصلحت نظام را در جلسات اين مجمع يك وظيفه دانست و گفت:« كسي كه قانونا عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام است بايد در جلسات آن شركت كند، مگر آنكه عذر موجهي داشته باشد.»
اسدالله بادامچيان در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ارزيابي از اين گفتهي برخي سياسيون مبني بر اينكه يكي از راههاي ايجاد وفاق در كشور بازگشت آيتالله هاشمي رفسنجاني به نمازجمعه و شركت احمدينژاد در جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام است، گفت:« اصولا معتقدم صحبت كردن در مورد شركت يا عدم شركت آيتالله هاشمي در نمازجمعه ضرورتي ندارد؛ چرا كه نمازجمعه در اختيار ولي امر مسلمين است و لذا اينكه خطيب جمعهاي در اين مراسم شركت كند يا نكند مربوط به روابط بين خودش و ولايت ميشود و نبايد در آن دخالت كرد.»
اين نمايندهي اصولگراي مجلس، با اعتقاد بر اينكه هماكنون در كشور وفاق وجود دارد، گفت:« عليرغم اينكه پيش از نهم دي و 22 بهمن برخي خواص نسبت به وجود اين وفاق ترديد داشتند، اما بعد از اين دو تاريخ بسياري از ترديدها برطرف شد.»
بادامچيان با اظهار خشنودي از «مواضع محكم» آيتالله هاشمي رفسنجاني در اجلاس خبرگان، خاطر نشان كرد:« خوشبختانه ايشان مواضع محكمي داشتند، اما اگر مقصود اين است كه با افراد و گروههايي كه در اين مدت در كار آسيب زدن به كشور بودند وفاق حاصل شود بحث ديگري است و ملت هم اين وفاق را نميپسندند؛ چرا كه اين افراد كساني هستند كه در اين مدت آسيب زدند و همسو با بيگانگان كار كردند.»
اين عضو حزب موتلفه اسلامي، گفت:« البته اين افراد ميتوانند از گذشته پر از خطاي خود به آغوش ملت باز برگردند به شرط اينكه با بيانيهها و مصاحبههاي بياثر خود بدترين تهمتها و اهانتها را نزنند.»
