بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سپهر صادرات در گفت‌و‌گو با بورس‌نیوز مطرح کرد:

پذیرش دومین شرکت زیرمجموعه نیشکر در فرابورس ایران/برنامه‌ریزی برای عرضه ۲ زیرمجموعه دیگر در بازار سرمایه

پذیرش دومین شرکت زیرمجموعه نیشکر در فرابورس ایران/برنامه‌ریزی برای عرضه ۲ زیرمجموعه دیگر در بازار سرمایه
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سپهر صادرات با اعلام پذیرش دومین شرکت زیرمجموعه نیشکر در فرابورس ایران گفت: طی دو سال آینده دو شرکت دیگر نیشکر در بازار سرمایه عرضه خواهند شد.
کد خبر : ۲۹۹۸۵۲
پذیرش دومین شرکت زیرمجموعه نیشکر در فرابورس ایران/برنامه‌ریزی برای عرضه ۲ زیرمجموعه دیگر در بازار سرمایه

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سپهر صادرات در گفت‌و‌گو با بورس‌نیوز با اعلام پذیرش دومین شرکت زیرمجموعه نیشکر در فرابورس ایران گفت: طی دو سال آینده دو شرکت دیگر نیشکر در بازار سرمایه عرضه خواهند شد.

 جواد وکیلی اظهار داشت: پس از پذیرش و عرضه اولیه تاریخی و رکوردساز نیشکر در فرابورس ایران، این شرکت مسیر رشد خود را طی کرده و صورت‌های مالی حسابرسی شده منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ این شرکت نیز منتشر شده که حاکی از رشد ۱۵۶ درصدی سود خالص هر سهم دارد.

 

نایب رئیس هیئت مدیره وسپهر ادامه داد: اردیبهشت ماه سال جاری شرکت خمیرمایه و الکل رازی از زیرمجموعه‌های نیشکر در فرابورس ایران پذیرش شد و اکنون شرکت کشت و صنعت امام‌خمینی (ره) به عنوان دومین شرکت زیرمجموعه نیشکر در فرابورس ایران پذیرش شده است.

 

مدیرعامل وسپهر با بیان اینکه کشت و صنعت امام خمینی (ره) دادای واحد‌های صنعتی از قبیل کارخانه شکر خام (با ظرفیت ۱۰۰هزار تن)، کارخانه خوراک دام (با ظرفیت ۱۰۰هزار تن) و کارخانه تخته نیمه سنگین یا MDF (با ظرفیت ۱۰۰هزار تن)  است، افزود: این شرکت یکی از شرکت‌های سودده نیشکر بوده و در زنجیره ارزش این شرکت نقش بسزایی دارد.

 

وکیلی در پایان اظهار داشت: برنامه‌های راهبردی در خصوص نیشکر تدوین شده و ظرف ۲ سال آتی دو یرمجموعه دیگر نیشکر در بازار سرمایه پذیرش و عرضه خواهند شد.

 

لازم به ذکر است که شرکت نیشکر از زیرمجموعه‌های اصلی وسپهر بوده که سال گذشته با پیگیری شرکت سرمایه‌گذاری سپهر صادرات در فرابورس پذیرفته شد و عنوان بزرگترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس را به خود اختصاص داد.

 

نیشکر ۱۷ شرکت زیرمجموعه دارد و با در اختیار داشتم سهم بازار قابل توجه در صنعت شکر در کشور، برای وسپهر و سایر سهامداران عمده دارایی باارزش و استراتژیک است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
ارسال نظر