رشد وال استریت برای سومین روز متوالی
گروه بین الملل بورس نیوز ؛ در آخرین معاملات وال استریت اعلام خبرهایی از ادغام برخی از شرکتها باعث رشد بورس های آمریکا برای سومین روز معاملاتی متوالی شد .
روز گذشته شرکت صنعتی CF Industries پیشنهادی را برای خرید شرکت تولید کننده کود شیمیایی Terra مطرح کرد .
همچنین شرکت پتروشیمی Dow Industries روز گذشته شرکت سازنده محصولات پلاستیکی Styron را به شرکت خصوصی Bain Capital به ارزش 1.63 میلیارد دلار فروخت .
در عین حال اعلام خبر باز خرید سه میلیارد دلاری سهام از جانب شرکت کامپیوتری Qual Comm نیز بر فضای معاملات تأثیر مثبتی گذاشت .
طی معاملات روز سه شنبه وال استریت شاخص صنعتی داوجونز 0.1 درصد بالا رفت و به 10405.98 واحد رسید .
شاخص S&P500 نیز 0.2 درصد رشد کرده و در 1118.31 واحد بسته شد .
همچنین شاخص ترکیبی نزدک به 2280.79 واحد رسید و افزایش 0.3 درصدی را تجربه کرد .
در این میان خبر می رسد که نخست وزیر یونان قصد دارد در روز جاری رسماً کاهش 4.8 میلیارد یورویی کسری بودجه این کشور به دنبال اعمال سیاست های جدید دولت را به اطلاع بازارهای جهانبرساند که همین امر منجر به رشد بورس های آسیایی شده است .
تا این لحظه از معاملات روز جاری در بورس توکیو شاخص نیکی 225 به میزان 0.3 درصد رشد کرده است .
در بازارهای شانگهای وال استریت هنگ کنگ نیز شاخص ها در حدود 0.2 درصد ثبت شده اند .
شاخص ها در بورس های سئول ، سنگاپور و تایوان نیز کمتر از یک درصد بالا رفته اند .
روز گذشته بورس های اروپایی نیز روندی صعودی به خود گرفتند و شاخص ها کمتر از یک درصد افزایش یافتند .
