بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۸
در پی ادعای آمریکا برای تحریم ایران فاش شد

مراوده مالی 107 میلیارد دلاری دولت آمریکا با ایران !!!

روزنامه نیوز ویک مدعی شد که طی 10 سال گذشته این دولت با شرکت های آمریکایی و غیر آمریکایی که با ایران رابطه کاری داشته اند ، مراوداتی به ارزش 107 میلیارد دلار داشته است . عمده این شرکتها فعال در بخش انرژی هستند .
کد خبر : ۳۰۱۱۸

در حالی که دولت آمریکا به شدت در حال فشار بر جامعه جهانی برای تحریم ایران است . روزنامه نیوز ویک مدعی شد که طی 10 سال گذشته این دولت با شرکت های آمریکایی و غیر آمریکایی که با ایران رابطه کاری داشته اند ، مراوداتی به ارزش 107 میلیارد دلار داشته است . عمده این شرکتها فعال در بخش انرژی هستند .

شایان ذکر است که در گزارش نیوز و یک نام 74 شرکت مطرح شده که 49 شرکت از آنها کماکان با ایران رابطه کاری دارند .

بنا به گزارش رویترز به نقل از نیوز ویک بر طبق این گزارش 74 شرکت مذکور مبلغ 107 میلیارد دلار را در طی سالهای 2000 تا 2009 در قالب حق الزحمه خدمات ارائه شده به دولت آمریکا و پاداش از این ها دریافت کرده اند و همزمان بطور مستقیم یا از طریق زیر مجموعه های خود در ایران فعال بوده اند .

از مشهور ترین این شرکت ها می توان به شرکت عظیم انرژی Royal Dutch Shell ، شرکت نفتی برزیلی Petrobras ، شرکت هوایی Honeywell آمریکا ، شرکت خودرو سازی مزدا ژاپن و گروه مهندسی Daelimکره جنوبی می باشند .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر