بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
معاون وزیر کشاورزی:

نرخ خرید تضمینی گندم بیشتر از ۴۲ هزار تومان است

نرخ خرید تضمینی گندم بیشتر از ۴۲ هزار تومان است
معاون وزیر کشاورزی گفت: نرخ جدید خرید تضمینی گندم با توجه به اینکه جو ۴۲ هزار تومان است، بیشتر از آن خواهد بود.
کد خبر : ۳۰۳۵۱۳
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، اکبر فتحی، معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به جزئیات آنالیز قیمت گندم اظهار کرد: شورای قیمت‌گذاری به‌دنبال اجرای سیاست‌های حمایتی هدفمند برای تولید این محصول است.

وی افزود: در شورای قیمت‌گذاری، رابطه چهار معیار اصلی قیمت‌گذاری بررسی می‌شود و هدف ما کاهش هزینه‌های اضافی بخش تولید گندم، به‌ویژه در مرحله داشت و برداشت، است.

فتحی تصریح کرد: تأخیر در اعلام قیمت گندم به سیاست‌های کلان دولت بازمی‌گردد و دولت قصد دارد یک بسته کامل حمایتی آماده کند تا با پرداخت یارانه به نهاده‌های تولید شامل کود، سم و بذر، قیمت تمام‌شده گندم کاهش یابد.

وی ادامه داد: «این پکیج پس از بررسی در شورای قیمت‌گذاری مصوب و اعلام خواهد شد و هدف صرف تعیین قیمت نیست، بلکه حمایت هدفمند از تولید گندم مدنظر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درخصوص نرخی که برای خرید تضمینی گندم وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد داده، گفت: نرخ جدید خرید تضمینی گندم با توجه به اینکه جو ۴۲ هزار تومان است، بیشتر از آن خواهد بود.

وی درباره برنامه تنظیم بازار شب عید گفت: «انواع کالاها، از جمله مواد پروتئینی، لبنیات و میوه‌ها، پیش‌بینی‌های لازم انجام شده است. ذخایر میوه‌ها امسال حدود ۳ تا ۴ برابر سال گذشته است و استان‌ها می‌توانند بنا به نیاز خود اقدام به توزیع کنند، حتی استان‌هایی که پیش‌تر فقط پرتقال و سیب داشتند، امسال کیوی نیز اضافه کرده‌اند.

فتحی خاطرنشان کرد: این ذخایر توسط سازمان تعاون روستایی تأمین شده و از نظر تأمین و اجرا مشکلی وجود ندارد. تصمیم نهایی برای آغاز توزیع به‌عهده استان‌هاست و پشتیبانی لازم از مرکز فراهم شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر