بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
رئیس اداره اوراق تامین مالی بورس کالا:

بزرگترین تأمین مالی بورس کالا برای صنعت فولاد کشور انجام شد

بزرگترین تأمین مالی بورس کالا برای صنعت فولاد کشور انجام شد
روز گذشته بزرگترین تأمین مالی تاریخ بورس کالا با انتشار اوراق سلف موازی استاندارد آهن اسفنجی رقم خورد.
کد خبر : ۳۰۳۵۳۱
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، سونیا یاسی، رئیس اداره اوراق تامین مالی بورس کالای ایران با اشاره به بزرگترین تامین مالی بورس کالا در روز گذشته بیان کرد: در روز یکشنبه ۱۹ بهمن ماه، بزرگترین تأمین مالی تاریخ بورس کالا با انتشار اوراق سلف موازی استاندارد آهن اسفنجی به مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان برای شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر انجام شد.

یاسی افزود: منابع حاصل از این تأمین مالی در جهت تسریع در اجرای پروژه ملی راه‌اندازی کارخانه تولید ۳ میلیون تنی ورق فولادی و تأمین سرمایه در گردش این شرکت می‌شود و نقش چشم گیری در ارتقای تولید فولادی کشور دارد.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۳ تاکنون، بیش از ۴۱ هزار میلیارد تومان تأمین مالی از طریق اوراق سلف موازی استاندارد در بورس کالا برای صنایع مختلف انجام شده که نشان‌دهنده اهمیت این ابزار مالی در رشد و توسعه صنعتی کشور است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
گروه آبان، رهبر کنسرسیوم این تأمین مالی
انتشار بزرگترین اوراق سلف بورس کالا؛
گروه آبان، رهبر کنسرسیوم این تأمین مالی
دادوستد ۲ میلیون و ۴۳۲ هزار قرارداد اختیار معامله
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا ۱۹.۷ همت شد؛
دادوستد ۲ میلیون و ۴۳۲ هزار قرارداد اختیار معامله
ارسال نظر