گل گهر نماد سازندگی، عزت، توسعه و پیشرفت ایران است
به گزارش بورس نیوز، قائم پناه با تاکید بر اینکه ساختن سخت و تخریب کردن آسان است گفت: افتخار میکنم که امروز در جمع شما هستم چراکه شما نماد سازندگی، عزت، توسعه و پیشرفت ایران هستید و با کمک شما و با ایستادگی و مقاومت مردم و تدبیر مسوولان، این گردنه سخت اقتصادی و سیاست خارجی را هم با پیروزی پشت سر خواهیم گذاشت.
استاندار کرمان هم طی سخنانی به افتتاح ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه در دهه فجر سال گذشته و ۳۰ هزار میلیارد تومان در دهه فجر امسال و پیش بینی افتتاح بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سال آینده در منطقه گل گهر اشاره کرد و گفت: این نشان دهنده جریان توسعه در این منطقه عظیم معدنی و صنعتی است.
طالبی ادامه داد: سرمایه گذاریهای ارزش آفرینی که در سایه ثبات مدیریت در مجموعه گل گهر شاهد هستیم نه تنها آبروی استان کرمان بلکه آبروی کشور است که لازم میدانم به صورت ویژه از ایمان عتیقی مدیرعامل شرکت گل گهر و همکاران ایشان تشکر کنم.
امام جمعه سیرجان هم گل گهر را مجموعهای پر افتخار برای کشور معرفی و موفقیتهای این مجموعه را حاصل تلاش و جدیت مدیران متخصص و پر انگیزه بومی عنوان کرد و گفت: امروز گل گهر مثل نگینی در کشور میدرخشد.
گفتنی است به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۶ پروژه صنعتی و آموزشی با سرمایه گذاری حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور در منطقه گل گهر افتتاح شد که برای ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.
در پایان این مراسم از مدیران عامل شرکتهای منطقه گل گهر که امروز افتتاح داشتند تجلیل شد.
