بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۷
عینک سیاه و سفید بین الملل

صندوق شاخص در بورس عربستان صعودی

بر طبق اعلام این نهاد ، سرمایه گذاران خارجی می توانند در این صندوق سرمایه گذاری کنند .
کد خبر : ۳۰۳۷۵

1- آسوشیتدپرس : پس از اعلام گزارشات مبهم اقتصادی از جانب دولت ایالات متحده در پایان هفته گذشته ، بیشتر بورس های آسیایی در روز جاری سقوط کردند و شاخص ها در حدود یک درصد پایین آمدند . در این میان بورس توکیو به میزان بسیار جزئی مثبت شد .

2- آسوشیتدپرس : براساس گزارش دولت هند ، رشد قابل ملاحظه قیمت مواد غذایی در ماه فوریه ، نرخ تورم این کشور در مدت مذکور را به 9.9 درصد رسانده که این رقم بیش از انتظار فعالان اقتصادی و دولت بوده است .

3- آسوشیتدپرس : مرجع قانون گذاری بازار سرمایه عربستان صعودی اعلام کرد که تا پایان ماه مارس یک صندوق سرمایه گذاری شاخص را در بورس این کشور به راه خواهد انداخت .

بر طبق اعلام این نهاد ، سرمایه گذاران خارجی می توانند در این صندوق سرمایه گذاری کنند .

4- رویترز : وزارت تجارت استرلیا در هشداری جدی به فولاد سازان چینی اعلام کرد که این کارخانجات حق ندارد در مذاکرات خرید سنگ آهن از شرکت های استرالیایی پای دولت چین را به میان بکشند .

شایان ذکر است که مذاکرات قراردادهای سالانه سنگ آهن سال جاری میان خریداران چینی و فروشندگان استرالیایی این محصول همانند سال 2009 هنوز به نتیجه ای نرسیده است .

5- بنا بر گزارش گروه بين الملل بورس نيوز ؛ تا این لحظه از معاملات روز دو شنبه بازارهاي كالايي هر بشكه نفت خام برنت با 42 سنت افت قيمت به 78.97 دلار رسيده است . هر اونس طلا براي تحويل در ماه مارس با 1.1 دلار رشد قیمت در 1102.8 دلار معامله مي گردد.

در بازار نقدي فلزات رنگين ، مس با افتی 0.13 درصدي به قيمت 7423 دلار در هر تن دست يافته و آلومينيوم نيز با رسيدن به قيمت 2213دلار کاهش مختصر داشته است. همچنين قيمت هر تن سرب با رشدی 0.22 درصدی به 2245 دلار رسيده است. در اين ميان قيمت روي با کاهشی 0.21 درصدی به قیمت 2319 دلار در هر تن معامله مي گردد.

6- مارکت واچ : به دنبال بهبود وضعیت برق رسانی به صنایع شیلی پس از زلزله مهیب دو هفته گذشته این کشور ، فعالیت معادن اصلی مس شیلی از جمله معادن شرکت های Codelco و Antofagasta از سر گرفته شده است .

7- فرانس پرس : دولت چین اعلام کرد که دست های پشت پرده بازار منجر به لغو بزرگترین سرمایه گذاری خارجی این کشور شده است . شایان ذکر است که در سال گذشته شرکت دولتی آلومینیوم چین 19.5 میلیارد دلار در شرکت استرلیایی Rio Tinto سرمایه گذاری کرده بود که در نهایت بصورت عجیبی این قرارداد بهم خورد .

8- شینهوا : بر طبق اعلام دولت ژاپن ، شاخص اطمینان مصرف کنندگان این کشور در ماه فوریه برای دومین ماه متوالی رشد کرده است . بر این اساس شاخص مذکور در ماه گذشته 0.8 درصد بالا رفته و به 39.8 واحد رسیده است .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر