بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰
رئیس مجلس شورای اسلامی:

دل مردم آمریکا برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود

دل مردم آمریکا برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود
رئیس مجلس در واکنش به تهدید ترامپ به مسدود کردن تنگه هرمز تصویری از آخرین قیمت بنزین در پمپ بنزین‌های اطراف کاخ سفید منتشر کرد.
کد خبر : ۳۰۴۹۳۸
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، رئیس مجلس در واکنش به تهدید ترامپ به مسدود کردن تنگه هرمز تصویری از آخرین قیمت بنزین در پمپ بنزین‌های اطراف کاخ سفید منتشر کرد و نوشت: از قیمت فعلی بنزین لذت ببرید. با آنچه به نام «محاصره» گفته می‌شود، به زودی دلتان برای بنزین ۴ تا ۵ دلاری تنگ خواهد شد.

قالیباف در انتها فرمول جدید گرانی نفت را هم منتشر کرد تا نشان دهد مسدود کردن مجدد تنگه هرمز موجب گرانی بیشتر قیمت‌ها خواهد شد و ترامپ را بیشتر در باتلاق قیمت نفت که خودش آن را ایجاد کرده، فرو خواهد برد.

 

دل مردم آمریکا برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
سهامدار خرد دزد زده
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۲
بسته حمایتی تو سرتون بخوره .طلب مارو از کروی بگیرید. سود مصوب 403 که قراربود طبق اعلان در کدال در 19 اسفند 404 بدن رو نمیدن.اخه این سازمان بورس با این همه هزینه بخوربخور به چه دردی میخوره منحلش کنید.
سهامدار جزء
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۵
شرکت کروی بدتر از دشمن خارجی.
طلب مارو از کروی بگیرید. سود مصوب 403 که قراربود طبق اعلان در کدال در 19 اسفند 404 بدن رو نمیدن.اخه این سازمان بورس با این همه هزینه بخوربخور به چه دردی میخوره منحلش کنید.