بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۹
براساس گزارش اکونومیست؛

پیش بینی نوسان در بازار نفت

قیمت نفت
براساس گزارش اکونومیست قیمت نفت حتی در صورت توافق در چند ماه آینده با نوسانات زیادی رو به رو خواهد بود.
کد خبر : ۳۰۵۷۷۱
نویسنده :
مینا علیزاده

 به گزارش بورس نیوز، بیش از ۱۰۰ روز از جنگ سوم خلیج فارس می‌گذرد، با این حال بازار‌های جهانی نفت توانسته‌اند خود را در برابر تنش‌های نظامی در میدان نبرد مصون نگه دارند، اما آینده چندان قابل پیش‌بینی نیست.

در ۸ ژوئن، پس از آنکه حملات جدید و تلافی‌جویانه بین ایران و اسرائیل، آتش‌بس شکننده‌ای را که دو ماه برقرار بود، به خطر انداخت، قیمت نفت برنت که به عنوان شاخص معیار بین‌المللی شناخته می‌شود، ۱ درصد افزایش یافت. جالب اینجاست که حتی پس از تبادل آتش و تنش‌های بعدی میان آمریکا و ایران، در اوایل روز ۱۱ ژوئن، قیمت هر بشکه نفت برنت حدود ۹۳ دلار ثبت شد.

بازار‌های نفت احتمالاً در ماه‌های آینده همچنان با نوسانات قابل توجهی رو به رو خواهند بود چراکه آسیا، آمریکا و اروپا تمایلی یا توانایی استفاده از ذخایر خود را ندارند و همچنین موجودی تجاری جهانی نفت نیز تبعات ناشی از جنگ علیه ایران را جبران نخواهد کرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
پیش بینی قیمت نفت به ۱۵۰ دلار
شرکت اطلاعاتی ریستاد انرژی هشدار داد؛
پیش بینی قیمت نفت به ۱۵۰ دلار
افزایش ۱۰ دلاری قیمت نفت ایران
گزارش ماهانه اوپک نشان داد؛
افزایش ۱۰ دلاری قیمت نفت ایران
طلا در مسیر ثبت کاهش هفتگی
در بازارهای جهانی؛
طلا در مسیر ثبت کاهش هفتگی
ارسال نظر
captcha