بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۸
در مجمع عمومی عادی سالیانه پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام مطرح شد؛

برنامه تأمین پایدار خوراک و آغاز تولید تجاری ارغوان‌گستر ایلام در سال ۱۴۰۵

مجمع ارغوان گستر ایلام
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام با تشریح عملکرد نخستین سال فعالیت این مجتمع پس از راه‌اندازی، از برنامه‌ریزی گسترده برای تأمین پایدار خوراک، توسعه سبد محصولات، افزایش ظرفیت تولید و آغاز تولید تجاری در تابستان سال جاری خبر داد.
کد خبر : ۳۰۶۰۰۰

بورس‌نیوز:

 

اشکان دشتی‌زاده در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ که روز دوم تیرماه ۱۴۰۵ و برای نخستین بار پس از تبدیل شرکت به سهامی عام برگزار شد، اظهار کرد: ارغوان‌گستر ایلام در سال گذشته به عنوان یکی از جدیدترین واحدهای تولید پلی‌پروپیلن کشور توانست مرحله تولید آزمایشی را با موفقیت پشت سر بگذارد و در همین مدت نیز دستاوردهای ارزشمندی در حوزه تولید، فروش و توسعه بازار به ثبت برساند.

وی با اشاره به عملکرد تولیدی شرکت افزود: این مجتمع در نخستین سال فعالیت خود موفق به تولید شش گرید مختلف پلی‌پروپیلن شد. در سال مالی گذشته حدود ۱۸ هزار تن پلی‌پروپیلن در این مجتمع تولید شد که از این میزان نزدیک به ۱۳ هزار تن محصول با نماد (شارپیلن) از طریق بورس کالای ایران عرضه و به فروش رسید.

مدیرعامل پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام با بیان اینکه عرضه محصولات در بورس کالا نقش مهمی در تأمین نیاز صنایع پایین‌دستی کشور داشته است، تصریح کرد: تولیدات این شرکت در ماه‌های گذشته مورد استقبال مصرف‌کنندگان داخلی قرار گرفته و توانسته بخشی از نیاز بازار پلی‌پروپیلن کشور را تأمین کند.

دشتی‌زاده در ادامه به یکی از مهم‌ترین دستاوردهای شرکت در سال گذشته اشاره کرد و گفت: تمامی 6 گرید تولیدی پلی‌پروپیلن موفق به دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو شده‌اند که این موضوع امکان استفاده از محصولات شرکت در صنایع حساس و دارای استانداردهای ویژه را فراهم می‌کند.

مدیرعامل پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام با تشریح برنامه‌های تأمین خوراک مجتمع اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت در سال جاری، دستیابی به پایداری در تأمین پروپیلن به عنوان خوراک اصلی واحد تولید پلی‌پروپیلن است. در این راستا جذب حداکثری خوراک از پتروشیمی ایلام در دستور کار قرار گرفته و قرارداد تأمین خوراک با پالایشگاه آبادان نیز منعقد شده است.

وی تأکید کرد: ارغوان‌گستر ایلام قابلیت جذب و فرآورش پروپیلن در 3 گرید شیمیایی، پلیمری و پالایشگاهی را داراست و همین موضوع امکان بهره‌برداری از منابع متنوع خوراک را فراهم می‌کند.

در حال حاضر امکان تولید 5 گرید نساجی و 1 گرید فیلم در مجتمع فراهم شده و ظرفیت تولید بیش از ۴۵ گرید مختلف پلی‌پروپیلن در این مجموعه وجود دارد. ظرفیت اسمی این مجتمع ۱۵۰ هزار تن در سال است.

دشتی‌زاده در پایان ابراز امیدواری کرد تولید تجاری شرکت از تابستان ۱۴۰۵ آغاز شود و با تحقق برنامه‌های تأمین خوراک، افزایش تولید و توسعه فروش، شرکت تا پایان سال جاری به سودآوری عملیاتی دست یابد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
captcha