بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۶ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۰
"هانیکو" در نخستین مجمع پس از پذیرش در فرابورس؛

"هانیکو" در مسیر توسعه/ برنامه افزایش سرمایه و گسترش بازارهای صادراتی

هامون نایزه
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت هامون نایزه با حضور ۸۵.۲۳ درصد سهامداران برگزار شد و در پایان، سهامداران با تصویب صورت‌های مالی، تقسیم ۲۷ تومان سود به ازای هر سهم را به تصویب رساندند.
کد خبر : ۳۰۶۰۶۹
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت هامون نایزه در روز جاری با حضور بیش از۸۵.۲۳ درصد سهامداران برگزار شد.

 در این مجمع، مجید تکیان، مدیرعامل شرکت هامون نایزه بیان کرد: شرکت در سال ۸۵ تاسیس شد و در سال گذشته در فرابورس ایران درج نماد و پذیرش شد. ما نسبت سود به سرمایه را تا ۸۱ درصد محقق کردیم.

وی افزود: در کمتر از ۲۰ ماه به تولید انبوه و صادرات رسیدیم. شرکت تولیدکننده لوله‌های چدن نشکن و اتصالات لوله‌های آب و برق و روشنایی است.

مدیرعامل هامون نایزه ادامه داد: شرکت در راستای گسترش فعالیت نسبت به ساخت پایه‌های برق روشنایی با چدن نشکن اقدام کرده است. همچنین می‌توان به تولید پایه‌های پرچم، پایه‌های دوربین‌های نظارتی و دوربین‌های مداربسته نیز اشاره کرد. QR فلکس از جدیدترین محصول شرکت به شمار می‌رود.

تکیان در این باره گفت: لوله‌های جدار نازک نسل جدید از لوله‌های چدن نشکن هانیکو است.

مدیرعامل "هانیکو" گفت: بنا بر نیاز مشتریان شرکت توانایی ارائه خدمات مانند فاضلاب و سیالات صنعتی را داراست.

وی افزود: از نظر تناژی ۶۵ هزارتن در برنامه داشتیم که ۵۲ هزار تن را محقق کردیم. اگر شرایط امسال بهبود یابد برای ۶ ماهه میزان تولید برنامه را اصلاح خواهیم کرد و به اطلاع سهامداران خواهیم رساند.

وی با اشاره به منابع انسانی شرکت گفت: نیروی انسانی ۵۳۹ نفر مصوب داریم و بنا داریم که نیرو‌های موجود را حفظ کنیم.

تکیان همچنین خاطرنشان کرد: شرکت در سال ۸۷ به تولید رسید. در سال ۹۴ توسعه محصول داشتیم، در سال ۹۶پایه ریزی پایه‌های برق داشتیم و در سال ۹۷ سالن تولید پایه برق افتتاح شد. همچنین سال ۱۴۰۰ برای تولید لوله ۱۲۰۰ آماده شدیم. در سال ۱۴۰۱ لوله‌های ۱۲۰۰ وارد مدار شد. در سال ۱۴۰۲ پروژه ترکیه را ادامه دادیم و در ۱۴۰۴ محصول جدید روانه بازار شد.

مدیرعامل هامون نایزه درخصوص سرمایه "هانیکو" ادامه داد: سرمایه شرکت در حال حاضر سرمایه شرکت ۶۵۵ میلیارد تومان است که افزایش سرمایه را برای سال جاری در برنامه داریم

وی بیان کرد: در ۸ شرکت سرمایه گذاری کردیم که شامل ۴ شرکت در حوزه خدمات و ۴ شرکت در تامین و زنجیره فروش است. در حوزه پایه برق و اتصالات از برنامه شرکت جلوتر بودیم.

به گفته تکیان؛ پس از پذیرش در فرابورس اولین مجمع عمومی را به صورت رسمی برگزار شده است.

مدیرعامل "هانیکو" با اشاره به مقاصد صادراتی توضیح داد: کشور‌های عراق، افغانستان، لهستان، اسپانیا، ترکیه، روسیه و ایتالیا از بازار‌های صادراتی شرکت هستند.

وی همچنین افزود: در نمایشگاه‌های متعددی مانند نمایشگاه آب و فاضلاب تهران شرکت کردیم. همچنین هرساله نگرش سنجی را در شرکت انجام می‌دهیم.

لازم به ذکر است، در پایان مجمع صورت مالی شرکت با موافقت سهامداران به تصویب رسید.

همچنین، روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت تعیین شد.

در نهایت، شرکت هامون نایزه ۲۷ تومان سود به ازای هر سهم "هانیکو" بین سهامداران تقسیم شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
captcha