بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۷
سازمان هواشناسی اعلام کرد؛

هشدار وزش باد شدید در کشور

باد شدید
سازمان هواشناسی برای ۲۵ استان هشدار وزش باد شدید و گردوخاک صادر کرد. بیشینه دمای تهران امروز به ۳۹ درجه می‌رسد.
کد خبر : ۳۰۷۱۳۹

به گزارش بورس نیوز، بررسی خروجی هواشناسی و داده‌های به‌روز هواشناسی نشان می‌دهد امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ هوای بسیار گرم همچنان در جنوب و جنوب‌غرب کشور مستقر است و همزمان افزایش گرادیان فشاری موجب تشدید وزش باد در بخش‌هایی از مرکز، شرق و جنوب‌شرق ایران می‌شود.

در جنوب و جنوب غرب کشور دمای هوا در بسیاری از مناطق در محدوده ۴۰ درجه و بالاتر قرار می‌گیرد و اهواز با دمای حدود ۵۰ درجه یکی از گرم‌ترین مراکز کشور خواهد بود. در بوشهر دمای بیشینه حدود ۴۱ درجه و در بندرعباس حدود ۳۹ درجه پیش‌بینی می‌شود.

در تهران نیز بیشینه دما حدود ۳۹ درجه خواهد بود و آسمان در برخی ساعات غبارآلود پیش‌بینی می‌شود. همچنین وزش باد شدید تا خیلی شدید به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان، می‌تواند موجب افزایش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا شود.

در بخش‌هایی از مرکز، شرق و جنوب‌شرق کشور نیز وزش باد شدید و در مناطق مستعد، خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی دور از انتظار نیست. این شرایط در محور‌های کویری و برون‌شهری می‌تواند بر کیفیت تردد جاده‌ای اثر بگذارد.

همچنین بر اساس هشدار هواشناسی، با افزایش گرادیان فشاری، طی روز‌های شنبه تا دوشنبه در ۲۵ استان کشور وزش باد شدید، گردوخاک، کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا پیش‌بینی شده است.

شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵: خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، سمنان، قم، تهران، البرز، قزوین، مرکزی، کرمانشاه، ایلام و فارس.

یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵: خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، سمنان، اصفهان، فارس، قم، تهران، البرز، قزوین، مرکزی، همدان، کرمانشاه، کردستان، نیمه جنوبی آذربایجان غربی، ایلام و خوزستان.

دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵:خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، سمنان، قم، تهران، البرز، قزوین، زنجان، همدان، جنوب آذربایجان شرقی، نیمه جنوبی آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، نیمه شمالی فارس و بوشهر.

بر اثر این شرایط جوی احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها، تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، شکستن شاخه درختان فرسوده و اختلال در تردد جاده‌ای، به‌ویژه در محور‌های کویری و برون‌شهری، وجود دارد. همچنین افزایش غلظت گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی پیش‌بینی می‌شود.

بر این اساس نسبت به استحکام سازه‌های موقت و تابلو‌های تبلیغاتی، پرهیز از پارک خودرو در مجاورت درختان کهنسال و ساختمان‌های نیمه‌کاره و احتیاط در تردد‌های جاده‌ای، به‌ویژه برای خودرو‌های سبک و دارای سطح جانبی زیاد از سوی سازمان هواشناسی توصیه شده است. استفاده از ماسک در مناطق کویری و بیابانی، به‌ویژه برای گروه‌های حساس، و رعایت نکات ایمنی در فعالیت‌های عمرانی نیز ضروری است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
captcha