بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۷
در گفتگو با بورس نیوز عنوان شد؛

"تابان"؛ از رشد سود ۳۲۱ همتی تا تقسیم سود مطلوب/ پیش‌بینی رشد ۱۳ برابری سود "تابان" تا سال ۱۴۰۹

ومهان
مدیرعامل گروه توسعه مالی مهر آیندگان با اشاره به پروژه‌های در حال اجرای تابان فردا، ضمن تأکید بر روند افزایشی سودآوری این شرکت، از سابقه مطلوب در تقسیم سود خبر داد.
کد خبر : ۳۰۷۳۶۷
نویسنده :
مینا علیزاده

محمدمهدی مومن‌زاده، مدیرعامل گروه توسعه مالی مهر آیندگان، در گفت‌و‌گو با بورس‌نیوز، درباره عرضه پتروشیمی تابان فردا در بورس اظهار کرد: امروز جلسه معارفه شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا را در بورس تهران برگزار کردیم.

وی درباره ارزش‌گذاری این شرکت افزود: ارزش‌گذاری شرکت براساس گزارش ارزش‌گذاری، ۹۶۵ همت تعیین شده است که با اعمال نسبت P/NAV معادل ۵۰ درصد، ارزش شرکت به ۴۸۰ همت می‌رسد. با این حال، تصور می‌کنیم «تابان» براساس رویه‌های بازار سرمایه، با ارزشی کمی پایین‌تر از این میزان وارد بورس شود.

 

چشم‌انداز سودآوری "تابان"

 

مومن‌زاده ادامه داد: سود شرکت در سال اول ۲۵ همت پیش‌بینی شده است. همچنین پیش‌بینی سود شرکت برای سال بعد ۴۲ همت و برای سال ۱۴۰۹، با یک پیش‌بینی محافظه‌کارانه، ۳۲۱ همت است. این ارقام نشان می‌دهد که رشد ۱۳ برابری در سود شرکت وجود دارد.

مدیرعامل گروه توسعه مالی مهر آیندگان خاطرنشان کرد: تابان فردا از شرکت‌های مختلفی تشکیل شده و پروژه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری خواهد رسید. این مجموعه همواره تقسیم سود خوبی داشته است؛ به همین دلیل تصور ما این است که سهامداران از خرید «تابان» رضایت خاطر خوبی داشته باشند.


ارزش پورتفوی بورسی "تابان فردا"

 

مدیرعامل "ومهان" با اشاره به پورتفوی بورسی گروه پتروشیمی تابان گفت: پورتفوی بورسی "تابان" بدون احتساب سرک، حدود ۴۹۰ همت است و جزو بزرگ‌ترین پورتفو‌های بورسی بازار به شمار می‌رود.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
captcha