بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۸
در دومین ماه تابستان؛

تعداد سهامداران یک میلیون و ۱۸۰ هزار کد شد

بازار سرمایه
داده‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که تعداد سهامداران فعال بورس در مرداد ۱۴۰۵ از مرز یک میلیون و ۱۷۸ هزار کد فراتر رفته است.
کد خبر : ۳۰۷۴۰۶

به گزارش بورس نیوز، داده‌های آماری مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس نشان می‌دهد در مرداد امسال، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌های سهامی، به ترتیب ۵،۷۹۹،۲۵۳ میلیارد ریال (۶۶.۳درصد)، ۱،۰۲۲،۲۲۶ میلیارد ریال (۱۱.۷ درصد) و ۷۱۷،۴۵۱ میلیارد ریال (۸.۲ درصد) بود.

هم‌چنین در این بازه زمانی، تعداد سهامداران فعال در بازار اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کد‌های دارای معامله در عرضه‌های اولیه) ۱،۱۷۸،۰۰۴ نفر بود که به تفکیک ۱،۱۷۴،۹۷۳ نفر شامل سهام‌داران حقیقی و ۳،۰۳۱ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.

در این بازه زمانی ۳ صنعت ۱- بانک‌ها ۲- فلزات اساسی ۳- فرآورده‌های نفتی جزو ۳ صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.

آمار‌ها حاکی از آن است که در مرداد امسال این ۳ صنعت ۳۴ درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
تحول ساختاری، مقدمه حضور در بازار سرمایه
مس‌کاوان نماد سهامی عام شد؛ گامی بلند برای ورود به بورس
تحول ساختاری، مقدمه حضور در بازار سرمایه
نحوه عرضه محصولات در بورس کالا ابلاغ شد
به دنبال تعطیلی یکشنبه هفته آینده؛
نحوه عرضه محصولات در بورس کالا ابلاغ شد
ارسال نظر
captcha