بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی :

تامین بنزین ادامه دارد

بنزین
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با رد شایعات در فضای مجازی گفت: تامین بنزین بدون وقفه ادامه دارد.
کد خبر : ۳۰۷۴۳۱

به گزارش بورس نیوز، کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با رد شایعات منتشرشده در فضای مجازی درباره وضع تأمین بنزین گفت: این شایعات بی‌پایه و بی‌اساس است و مردم نباید به آنها توجه کنند؛ تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد.

ویس‌کرمی با اشاره به افزایش مقدار توزیع بنزین در روز‌های اخیر گفت: میانگین توزیع روزانه بنزین در مرداد امسال ۱۳۸ میلیون لیتر بود که این رقم در سه روز گذشته به ۱۴۵ میلیون لیتر افزایش یافته است. همچنین روز گذشته ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در سراسر کشور توزیع شد.

وی تأکید کرد: تأمین بنزین در کشور به‌صورت پایدار انجام می‌شود و حداکثر ظرفیت تولید، انتقال و توزیع سوخت در حال استفاده است؛ بنابراین مردم هیچ نگرانی بابت تأمین بنزین نداشته باشند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از شهروندان خواست به شایعات توجه نکنند و تنها در صورت نیاز واقعی به جایگاه‌های عرضه سوخت مراجعه کنند. ضرورتی ندارد خودرو‌هایی که هنوز نیمی از ظرفیت باک آنها پر است برای سوخت‌گیری مجدد به جایگاه‌ها مراجعه کنند و با ایجاد صف‌های طولانی، روند سوخت‌گیری دیگر شهروندان را با مشکل مواجه کنند.

 

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
فروش بنزین زمستانی آمریکا زودتر آغاز می شود
سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا؛
فروش بنزین زمستانی آمریکا زودتر آغاز می شود
۶۶۸ میلیون لیتر بنزین مصرف شده است
طبق آمار رسمی وزارت نفت؛
۶۶۸ میلیون لیتر بنزین مصرف شده است
ارسال نظر
captcha