"شتبریز" به بورس تهران آمد
به گزارش بورس نیوز، عرضه اولیه سهام شرکت پتروشیمی تبریز امروز با نواخته شدن زنگ عرضه اولیه در بورس اوراق بهادار تهران برگزار شد و نماد «شتبریز» بهعنوان ششصد و سیویکمین شرکت پذیرفتهشده در بورس تهران، وارد بازار سرمایه شد.
بر اساس اطلاعیه بورس تهران، در این عرضه اولیه، ۲۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار سهم معادل پنج درصد از کل سهام شرکت پتروشیمی تبریز به روش ثبت سفارش و با هدف کشف قیمت در تابلوی اصلی بازار دوم بورس تهران عرضه شد.
دامنه قیمتی تعیینشده برای ثبت سفارش خرید سهام "شتبریز" بین ۵۷ هزار و ۶۴۲ تا ۶۵ هزار ریال به ازای هر سهم بود و حداکثر سهمیه قابل سفارش برای هر کد معاملاتی حقیقی و حقوقی نیز ۸۰۰ سهم تعیین شد.
در حاشیه این عرضه اولیه سید جعفر هاشمی گفت: ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی تبریز حدود ۸۷۰ هزار تن در سال است.
به گفته هاشمی، پروژهای با ظرفیت سالانه ۳۱۲ هزار تن، با پیشرفت فیزیکی حدود ۸۰ درصد در دست اجراست و طبق برنامه تا سال ۱۴۰۷ به ظرفیت تولید کشور اضافه خواهد شد.
پروژه تصفیه و استفاده مجدد از پساب شهری با هدف تأمین آب صنعتی مجتمع و کاهش وابستگی به منابع آب متعارف در حال اجراست.
ظرفیت فاز نخست این طرح سالانه ۸ میلیون مترمکعب و ظرفیت زیرساخت نهایی آن ۱۵ میلیون مترمکعب اعلام شده است.