بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۰

آسیاتک ماهانه رشد می‌کند

آسیاتک
شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در مهر ماه سال جاری موفق به ثبت درآمد حاصل از ارائه خدمات ۴۸۸ میلیارد تومانی شده است؛ این درآمد نسبت به ماه‌های قبل بالاترین درآمد‌های تاریخ این شرکت محسوب می‌شود.
کد خبر : ۳۰۹۲۸۱

به گزارش بورس نیوز، آسیاتک در ۶ماهه سال جاری سود خوب ۸۸۸ میلیارد تومانی محقق کرد و این در حالی است که مدت مشابه سال گذشته این عدد تنها ۳۸۳ میلیارد تومان بوده است؟! 

شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در مهر ماه سال جاری موفق به ثبت درآمد حاصل از ارائه خدمات ۴۸۸ میلیارد تومانی شده است؛ *این درآمد با رشد جزئی نسبت به ماه‌های قبل بالاترین درآمد‌های تاریخ این شرکت محسوب می‌شود. 

 

آسیاتک ماهانه رشد می‌کند

 

درآمد کهر ماه نسبت به نسبت به مهر ماه سال گذشته رشد خوب ۳۸ درصدی داشته همچنین نسبت به ماه گذشته نیز رشد ۶ درصدی تجربه می‌کند.

 

آسیاتک ماهانه رشد می‌کند

 

در مجموع این شرکت طی هفت ماهه ابتدایی سال جاری درآمدی معادل ۲،۸۸۳ میلیارد تومان شناسایی کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۶درصد داشته است.

درآمد آسیاتک در فروردین سال جاری با چالش‌های زیادی مواجه شد و عملا این شرکت یکی از اصلی‌ترین شرکت‌هایی بود که در معرض اتفاقات اخیر قرار گرفت، اما در اردیبهشت ماه عملا بخشی از عملکرد‌های ضعیف قبلی نیز جبران شد.

با توجه به بهبود وضعیت اینترنت در از خرداد ماه به بعد نیز این شرکت رکورد‌های بسیار خوبی ثبت کرد.

درآمد خدمات فناوری اطلاعات این شرکت در مهر ماه به عدد ۲۳۸ میلیارد تومان رسید که تنها نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۷۴% داشته است؟!

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر
captcha