بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۷
آغاز مرحله دوم انتشار

اوراق مشارکت ارزی بانک ملت از روز 13 اردیبهشت

مرحله دوم انتشار اوراق مشارکت ارزی شرکت نفت و گاز پارس ویژه سرمایه گذاران خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور از روز دوشنبه13 ادیبهشت ماه سال جاری در شعب بانک ملت آغاز می شود .
کد خبر : ۳۱۳۰۷
مرحله دوم انتشار اوراق مشارکت ارزی شرکت نفت و گاز پارس ویژه سرمایه گذاران خارجی و ایرانیان مقیم خارج از کشور از روز دوشنبه13 ادیبهشت ماه سال جاری در شعب بانک ملت آغاز می شود .

به گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومی شركت نفت و گاز پارس ، در این مرحله نيز 250 میلیون یورو اوراق مشارکت ارزی به متقاضیان عرضه خواهد شد .
بانک ملت با هدف تامين منابع مالي توسعه فازهای 15 و 16 و 17 و 18میدان گازی پارس جنوبی ، انتشار یک میلیارد یورو اوراق مشارکت ارزی را در چهار مرحله در دستور کار قرار داده است که مرحله دوم آن از روز دوشنبه هفته جاری و به مدت 10 روز آغاز خواهد شد.
بر اساس این گزارش ، اوراق مشارکت ارزی مذکور در قطعات000/1 ، 000/5 ، 10000،50000 و 000/100 یورویی از سوی بانک ملت عرضه می شود که این اوراق، سه ساله و تاریخ انقضای آن 11 مارس سال 2013 میلادی خواهد بود .
نرخ سود این اوراق در سررسید 8 درصد به صورت علی الحساب و معاف از مالیات است و سود آن در مقاطع 6 ماهه پرداخت خواهد شد.در عین حال در صورتی که اوراق مشارکت ارزی در کمتر از یک سال بازخرید شود ، نرخ سود آن 5/5 درصد ، چنانچه پس از یک سال و تا دو سال بازخرید شود نرخ سود 6 درصد و در صورتی که پس از دو سال و تا پیش از پایان سال سوم بازخرید شود نرخ سود آن 7 درصد درنظر گرفته خواهد شد .
بر این اساس ، بانک ملت به عنوان شخص ثالث به پشتوانه وثایق دریافتی از ناشر و ضمانتنامه شرکت ملی نفت ایران ، اصل و سود اوراق مشارکت ارزی را در سررسید نهایی و سررسید کوپن ها پرداخت خواهد کرد .در عین حال، بانک ملت آمادگی دارد تا اوراق مذکور را به صورت امانی با یک در 10 هزارکارمزد نزد خود نگهداری کند .
شرکت نفت و گاز پارس وظیفه توسعه میادین گازی پارس جنوبی، پارس شمالی ، گلشن و فردوسی را در خلیج فارس بر عهده دارد و با وجود سرمایه گذاری 30 میلیارد دلاری صورت گرفته در 11 سال گذشته در پارس جنوبی، برای راه اندازی بقیه طرح های بالا دستي و پايين دستي توسعه صنايع گاز و پتروشيمي و زيرساخت هاي آن، به 70 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز خواهد بود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر