پیش بینی افزایش 329 درصدی سود عملیاتی در سال جاری
شرکت دوده صنعتی پارس در صنعت محصولات شیمیایی و با هدف تامین دودۀ صنعتی مورد نیاز برخی صنایع داخلی کشور که عمدتاً در صنایع لاستیک سازی مصرف می شود ، پس از اخذ موافقت اصولی در سال 1362 با سرمایه اولیه 10 میلیون ریال ثبت و راه اندازی شد و با احراز شرایط عضویت در بورس از تاریخ 87.6.30 وارد این بازار شده و به صورت سهامی عام اداره می شود.
بر مبنای اطلاعات دریافتی این شرکت از سازمان بورس اوراق بهادار عایدی هر سهم شرکت دوده صنعتی پارس با سرمایه 60 هزار میلیون ریالی برای سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه 88 ، مبلغ 65 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات پیش بینی شده است که نسبت به زیان 267 ریالی سال گذشته از افزایش 332 ریالی سود حکایت دارد.
در همین رابطه ، ابرامی مدیر مالی شرکت دوده صنعتی پارس با تشریح پیش بینی صورت های مالی حسابرسی شده این شرکت در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ، گفت: با توجه به استراتژی شرکت مبنی بر صرفه جویی در مواد مصرفی و کاهش هزینه های جانبی ، پیش بینی کرده ایم که به لحاظ افزایش بهره وری منابع خود در سال جاری به سود مناسبی در پایان سال دست یابیم.
این مقام مسئول در شرکت دوده صنعتی پارس ، تعدیلات منفی در طی سال مالی گذشته را در پیش بینی درآمد هر سهم ، ناشی از دست دادن بازار فروش محصولات این شرکت با ورود یک شرکت جدید و اشباع آن به لحاظ رقابت در تامین تقاضای مصرف کنندگان دانست و افزود : با توجه به تولید دوده صنعتی توسط 3 شرکت داخلی و همچنین واردات بی رویه این محصول به دلیل تعرفه بسیار پایین ، بخشی از بازار مصرف را از دست دادیم که با کاهش فروش، شرکت به سمت کاهش سود و نهایتاً با زیان مواجه شد .
وی در زمینه افزایش 20 و 10 درصدی فروش و بهای تمام شده کالای فروش رفته در صورت های سال مالی 89 اظهار داشت: در سال جاری پیش بینی شده تا با حفظ ظرفیت فعلی تولید و تثبیت جایگاه خود در بازار عرضه و تقاضای دوده صنعتی ، از صادرات این محصول صرفه نظر کنیم و با افزایش فروش در داخل کشور به درآمدهای پیش بینی شده دست یابیم.
ابرامی ، افزایش 329 درصدی سود عملیاتی در پیش بینی عملکرد سال مالی 89 را ناشی از فروش بالای داخلی و با توجه به افزایش سفارشات صورت گرفته از سوی شرکت های لاستیک سازی که از مصرف کنندگان اصلی محصول این شرکت هستند عنوان کرد و گفت: به لحاظ برنامه ریزی در ظرفیت محصولات تولیدی، از دپوی مواد اولیه جلوگیری کرده و به لحاظ توانایی و جوابگویی به سفارشات مختلف در شرایط ویژه ای قرار داریم.
وی گفت: کاهش 27 درصدی درآمد حاصل از سرمایه گذاری های شرکت در صورت های مالی 89 ، عمدتاً به دلیل عدم سودآوری سرمایه گذاری ها و فروش سهام شرکت هایی که عموماً در صنعت پتروشیمی فعالیت می کنند بود که بنا شد در سال مالی 89 ، از سرمایه گذاری در سهام اینگونه شرکت ها صرفه نظر کنیم.
مدیر مالی شرکت دوده صنعتی پارس از برگزاری مجمع عادی سهامداران این شرکت در 26 اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با توجه به روند قیمت جهانی نفت و تاثیر آن در صنایع پتروشیمی و همچنین میزان تأثیر طرح هدفمند کردن یارانه ها و آزاد سازی قیمت حامل های انرژی ، مسلماً زمینه تغییرات بودجه شرکت و نیز تعدیلات مثبت سود در آینده فراهم خواهد شد .
