تسهیلات جدید خودرویی برای نمایندگان مجلس!
به گزارش سرویس سیاسی جهان مدتی پیشاز نمايندگان براي نحوه خدماترساني خودرويي نظرسنجي صورت گرفت و از آنها خواسته شده نظر خود را در خصوص گزينههاي "پرداخت وام خودرو براي خريد پژو پرشيا و هزينههاي جانبي آن به صورت ماهيانه " يا "پرداخت ماهيانه 800 هزار تومان بابت هزينه اياب و ذهاب" اعلام كنند.
هرچند از نتيجه اين نظرسنجي اطلاعي در دست نيست، اما گفته می شود كه برخي از نمايندگان با پرداخت 800 هزار تومان هزينه اياب و ذهاي ماهيانه مخالفت كردهاند.اين گروه از وكلاي مردم در مجلس شوراي اسلامي البته با خودرو پرشيا هم مخالفند و معتقدند بايد خودرويي با امكانات به مراتب بيشتري در اختيار نمايندگان قرار گيرد.
اين در حالي است كه بخشقابل توجهی ازنمايندگان در بدو تشكيل مجلس هشتم تسهيلات خودرويي گرفته و از گذشته يا آغاز به كار اين دوره مجلس داراي خودروي شخصي بودند و در عين حال از خدمات موتورپول مجلس استفاده ميكنند.
لازم به ذکر است ارائه خدمات خودرویي از وظايف معاونت اجرايي مجلس استو نيازي به پرداخت وام خودرو يا هزينه اياب و ذهاب نيست.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
