بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۲
علت ریزش سهام مشخص شد

انفجار دکل حفاری شمال ( سه کشته + هشت زخمی ) + اخبار تکمیلی

این در حالی است که تا کنون هیچ اطلاعیه ای رسمی در این زمینه منتشر نشده است و قطعا این مورد باید توسط بورس پیگیری و اطلاع رسانی جامع شود .
کد خبر : ۳۲۰۷۳
به گزارش خبرنگار بورس نیوز بنا بر اطلاعات موثق و دریافتی از شرکت حفاری شمال یکی از دکلهای شرکت حفاری شمال ( 117 ) دچار حادثه شده است و متاسفانه اخبار غیر موثق حکایت از کشته شدن سه نفر از کارکنان آن می دهد .

هر چند که دکل مذکور دارای بیمه بوده است و احتمالا بیمه خسارت آن را پرداخت می کند اما تا زمان راه اندازی مجدد فعالیت نخواهد داشت و قطعا از سود هر سهم حفاری شمال کاسته خواهد شد .

این در حالی است که تا کنون هیچ اطلاعیه ای رسمی در این زمینه منتشر نشده است و قطعا این مورد باید توسط بورس پیگیری و اطلاع رسانی جامع شود .

درضمن شرکت بامداد مهر ایرانیان یکی از زیرمجموعه های مهر اقتصاد ایرانیان فروشنده حفاری شما ل است که به دلیل جابجایی پرتفوی در حال انتقال سهام این شرکت به شرکت نگین ساحل رویال یکی دیگز از زیر مجموعه های مهر اقتصاد می باشد .

 
لینک خبر مرتبط


http://www.shana.ir/154198-fa.html

شانا - گروه نفت: یکی از دکل‌های حفاری مستقر در منطقه نفت شهر هنگام عملیات حفاری، بر اثر نشت گاز دچار حادثه حریق شد.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، این حادثه در ساعت 6 و 30 دقیقه بامداد امروز (شنبه 8 خرداد) رخ داد و دکل حفاری یادشده از رده خارج شده است.

بر این اساس، کمیته بحران و هماهنگی با فرمانداری‌هاو مقام‌های محلی سومار، گیلان غرب و قصر شیرین برای مهار چاه تشکیل شده و اقدام‌های لازم در دستانجام است.

میدان نفتی نفت‌شهر در 100 کیلومتری شمال غربی ایلام و 230 کیلومتری جنوب غربی کرمانشاه واقع است. این میدان با کشور عراق مشترک و تأمین کننده بخشی از خوراک پالایشگاه کرمانشاه است.

اطلاعات تکمیلی متعاقباً ارسال می‌شود.


http://www.jahannews.com/vdchq-nzw23nz-d.tft2.html


بهرام تيموري در گفت و گو با ايرنا افزود: اين چاه نفتي از صبح امروز شنبه به علت نامعلومي دچار آتش سوزي شده است.

وي تصريح کرد: سه يا چهار نفر از کارکنان اين منطقه نفتي تاکنون ناپديد شده و تعدادي نيز مجروح شده اند و هم اکنون نيروهاي امدادي در منطقه مشغول امداد رساني به حادثه ديدگان هستند.

تيموري گفت: نيروهاي کمکي از شهرستانهاي اسلام آباد غرب و گيلانغرب براي مهار آتش وارد منطقه شده و از تهران نيز درخواست کمک شده است.

وي خاطرنشان کرد: به علت دوري ديگر چاه ها و تاسيسات نفتي امکان سرايت آتش به ديگر مناطق شهر نفتي نفت شهر ممکن نيست.


به گزارش نفت نیوز،این حادثه در ساعت 6:30 بامداد امروز شنبه (8 خرداد)رخ داد.

در این حادثه چاه نفتی شماره 24 نفتشهر نیز دچارآتش سوزی شد.

گزارش نفت نیوز حاکی است،هم اکنونکمیته بحران در شرکت هایمناطق نفت مرکزی و حفاری شمال تشکیل شد وتلاش برای مهار آتش سوزی ادامه دارد.

در حادثه صبح امروز،تاکنون سه نفر از کارکنان صنعت نفت کشته و 8 نفر دیگر مجروح شدند.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر