گواهی نظام مدیریت محیط زیست شرکت پارس خودرو ( SGS ) تجدید شد
مدیر حفاظت از محیط زیست شرکت پارس خودرو اعلام کرد: بر اساسممیزی نهایی بعمل آمده از کلیه خطوط تولیدی شرکت پارس خودرو، در مجموع 110 ساعت ممیزی که توسط ممیزین داخلی و خارجی انجام گرفت و گواهی زیست محیطی (SGS) به مدت سه سال کامل از تاریخ 19 ژانویه 2010 الی 19 ژانویه 2013 تمدید شد.
دکتر عبدالعظیم سلطانی نژاد گفت : بر اساس این گزارش شرکت پارس خودرو در راستای اهمیت بهخط مشی های زیست محیطی و در جهت حفاظت بهینه از محیط زیست ، از سالهای گذشته اقدام به فعالیت های موثری در این زمینه نموده است و بر این اساس شرکت پارس خودرو اولین شرکت خودروسازی است که در سال 1379 موفق به اخذ گواهینامه (SGS) شده است.
وی افزود : بر این اساس شرکت پارس خودرو پس از بررسی دقیق استانداردهای زیست محیطی موجود در کشور و همچنین مدلهای موجود در شرکت های خودروسازی معتبر دنیا همچون نیسان و رنو، با استفاده ازسیستم های پیشرفته تصفیه فاضلابهای صنعتی و بهداشتی، تجهیزات کنترل آلودگی هوا (کوره های سوزاننده مواد ارگانیکVOC)، نصب کیت های مخصوص کنترل آلودگی، کنترل مناسب ضایعات قابل بازیافت و غیر قابل بازیافت، نظارت و کنترل مناسب تمام فعالیت های شرکت با تکیه بر اصل حفاظت از محیط زیست و همچنین ایجاد، استقرار پایش و بهبود مداوم نظام مدیریت محیط زیست توانسته است به نتایج کیفی و موثری در حفظ و حراست از محیط زیست شهری و صنعتی دست یابد.
دکتر سلطانی نژاد مدیر حفاظت از محیط زیست شرکت پارس خودرو در پایان تصریح کرد:انطباقفعالیت های شرکت پارس خودرو با قوانین و مقررات زیست محیطی، جلوگیری از آلودگی محیط زیست، بهبود مستمر نظام مدیریت محیط زیست و توسعه محصولات و مطالعه در جهت بالا بردن راندمان موتورها و کاهش آلاینده های خروجی خودروها از مهمترین خط مشی های شرکت پارس خودرو در زمینه حفظ محیط زیست است.
