شرکت از نیمه دوم سال 88 مجدداً راه اندازی و احیاء گردید

شرکت تولید سموم علف کش که از زمان تأسیس تاکنون تحت لوای قوانین مختلف ، بارها از لحاظ ظاهری تغییر شکل داده است یکی از مهم ترین دوشنبه های خود را در تاریخ 89.04.28 ، از هنگام تأسیس تاکنون پیش رو دارد .
در ساعت 9 صبح روز دوشنبه 89.04.28 مجمع عمومی شرکت برگزار خواهد شد و طی آن ضمن رسیدگی به دستور جلسات عادی در مجمع عمومی ، مطمئناً بحث های جالبی در خصوص زیان انباشته شرکت میان سهامداران و اعضای هیأت مدیره شرکت صورت خواهد گرفت .
به راهکارهای خوبی برای مقابله با زیان انباشته ایجادشده دست یافته ایم
در همین ارتباط مهندس حمید رضا رسول اف مدیر عامل و عضو هیأت مدیره شرکت تولید سموم علف کش در گفتگو با بورس نیوز ضمن بیان اینکه طی هفته های اخیر طی جلسات کارشناسی مختلف راهکارهای خوبی در خصوص بحث زیان انباشته اندیشیده شده و حتماً در مجمع در این خصوص بحث و بررسی های لازم صورت خواهد گرفت اعلام کرد : از زمان حضورش به عنوان مدیرعامل در شرکت تولید سموم علف کش در راستای اصلاح ساختارها برآمده و تغییرات اساسی در شرکت صورت داده است .
فروش عالی شرکت در شش ماهه دوم 88
وی شاهد این مدعا را نیز شناسایی سود عملیاتی پس از مدت ها در شرکت اعلام کرد و افزود پس از ورودش از نیمه دوم سال 88 به شرکت ، تولید تقریباً 40 هزار لیتری شرکت در نیمه اول سال در پایان نیمه دوم به عدد 611 هزار لیتر رسیده و شرکت موفق به کسب 206 میلیون ريال سود عملیاتی در پایان سال شده است .
رسول اف فروش بهار 89 شرکت را خوب ارزیابی کرد و گفت : به زودی با ارایه گزارش سه ماهه اول سال به سازمان بورس مقدار دقیق سود و فروش شرکت طی این مدت به اطلاع سهامداران خواهد رسید .
زمین شرکت را به بهترین قیمت خواهیم فروخت
این مقام مسئول در خصوص فروش زمین شرکت در خیابان مطهری که با کاربری اداری ، مسکونی ارزش بالایی نیز دارد گفت : تا به حال برای فروش این زمین چهار مزایده برگزار کرده ایم ولی با وجود انواع مشتری ها اعم از دولتی و خصوصی هیچکدام موفق به کسب رضایت کامل ما برای فروش نشده اند . وی با اعلام اینکه شرکت برای فروش این زمین می تواند بخشی از زیان انباشته خود را در سال جاری پوشش دهد افزود : به محض پیدا شدن مشتری خوب و دست به نقد ، زمین را که یک دارایی راکد و غیر مولد برای شرکت است خواهیم فروخت .
اقدامات مهم صورت گرفته از زمان حضور به عنوان مدیرعامل
رسول اف از دیگر اقدامات صورت گرفته پس از حضورش به عنوان مدیرعامل در شرکت را رفع مشکل نقدینگی شرکت برای تأمین مواد اولیه ، احیای مجدد کارت بازرگانی شرکت که حدود 20 ماه از لغو آن گذشته بود و همچنین اخذ مدرک 2008-9001 ISO که آخرین نسخه منتشر شده در خصوص بحث مدیریت کیفیت می باشد عنوان کرد .
بازدهی سهام در بورس
مدیرعامل شرکت تولید سموم علف کش در خصوص بازدهی فوق العاده 183 درصدی سهام این شرکت در بورس ، این بازدهی فوق العاده را به تحولات مثبت شرکت طی چند ماه گذشته نسبت داد .
استراتژی آتی شرکت :
رسول اف در پایان استراتژی آتی شرکت را تنوع بخشی و حرکت به سوی سبد محصولات عنوان کرد و گفت : علاوه بر انواع تولید علف کش ها ، کنه کش ها ، قارچ کش ها و حشره کش ها ، را در حال تولید داریم .
وی همچنین رمز موفقیت آتی شرکت و حرکت به سوی توسعه پایدار را رفتن به سمت فرمول های جدید تولید سم و ورود به تکنولوژی نانو در تولید سم دانست و افزود : اگر حمایت های دولتی صورت گیرد توانایی ورود به تکنولوژی نانو برای تولید سم را خواهیم داشت .
