بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۳

این نماینده اصولگرا در جرس و کلمه چه می کند؟

کد خبر : ۳۳۳۴۷
به گزارش جهان، بسیار جای تأسف است که نماینده ای چون نورالله حیدری که عضو فراکسیون اصولگرایان است نامش در این سایت ها،کنار فحش نامه کدیور علیه رهبر انقلاب درج شود.

نورالله حیدری روز گذشته در گفت وگو با سایت کلمه ارگان رسمی فتنه گران داخلی به سخنان احمدی نژاد اشاره می کند و شعار نظام تک حزبی را مساوی جامعه دیکتاتور می خواند. فارغ از درستی یا نادرستی این ادعا، انتقاد از رئیس جمهور را با سایت ضدانقلاب در میان گذاشتن چه وجهی دارد و چه توجیهی می تواند داشته باشد؟

حیدری اما در گفت وگوی دیگری با سایت جرس؛ رسانه و ارگان رسمی فتنه گران خارج از کشور به نقد و تحلیل محتوای این سایت می پردازد.

وی با که با خبرنگار جرس گفت وگو می کرده است، ضمن پذیرش این رسانه به عنوان یک سایت اطلاع رسانی، مواضع این سایت را افراطی می خواند.

حیدری در ادامه با فیلتر شدن این قبیل سایتها نیز مخالفت کرده و می گوید که مسدود کردن این سایتها باعث می شود مردم بیشتر ترغیب شوند که سراغ آنها بروند.

ای کاش جناب حیدری ذره ای از هوش و ذکاوت! خوددر تحلیل آثار فیلترینگ را صرف مشاهده ساده این سایت می کرد تا بتواند به مردم و مخصوصاً مردم متدین اردل و فارسان توضیح دهد که چطور گفت وگوی وی در کنارآثاربهنود و کدیور و مهاجرانی و گنجی و باقی ضدانقلاب های هتاک، چشم نوازی می کند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر