بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲
رییس هیأت مدیره کارگزاری مفید در گفتگو با بورس نیوز عنوان کرد

چهار نکته در مورد معاملات آنلاین

در حال حاضر این سیستم در مراحل تکاملی و بر پایه داده های اولیه (Data) قرار داشته و همه سرمایه گذاران بازار سرمایه می توانند از طریق اتصال OMS شرکت های کارگزاری ، به طور مستقیم مبادرت به انجام معاملات مورد نظر خود نمایند .
کد خبر : ۳۴۲۰۳
بازار سرمایه کشور به لحاظ قدمت 43 ساله خود چنانچه بخواهد در جذب سرمایه های سرگردان جامعه نقش بسزایی داشته باشد ناگزیر به ارتقاء کیفیت و افزایش تنوع ابزارهای خود بوده و بر این اساس باید هرچه بیشتر در راستای بستر سازی و ارایه راهکارهای عملی برای پیشبرد اهداف و جایگاه فرهنگ سرمایه گذاری در کشور قدم بردارد .

امری که طی سالیان اخیر با ورود و عزم راسخ رییس سازمان بورس آرام آرام در حال شکل گیری است و بر این اساس راه اندازی معاملات آنلاین سهام ( On line trading ) نیز در همین راستا بوجود آمده است .

این مطلب در حالی است که اگرچه مدت زمان زیادی از اجرای اینگونه معاملات در بازار نمی گذرد اما اظهار نظرها ،انتقادات و پیشنهادات عده زیادی از فعالان بازار نشان از استقبال گسترده از این ابزار جدید معاملاتی دارد که بیش از پیش اطلاع رسانی در این خصوص از سوی سازمان و دیگر مدیران و نهادهای ذیربط را می طلبد .

در همین رابطه حمید آذرخش ، رییس هیات مدیره شرکت کارگزاری مفید در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز ؛ با اعلام اینکه روال معاملات آنلاین بر مبنای انجام معاملات عادی بازار سرمایه است اظهار داشت : در حال حاضر این سیستم در مراحل تکاملی و بر پایه داده های اولیه (Data) قرار داشته و همه سرمایه گذاران بازار سرمایه می توانند از طریق اتصال OMS شرکت های کارگزاری ، به طور مستقیم مبادرت به انجام معاملات مورد نظر خود نمایند .

سیستم زمانبر نیست

وی با تکذیب هر گونه تأخیر و فوت زمان در سیستم فعلی معاملات آنلاین ، تصریح کرد : اینکه عنوان می شود سیکل معامله سهام در این سیستم طولانی است ، درست نبوده و شاید طرح اینگونه ایرادات ناشی از سوء تعبیر برخی کاربران از معاملات اینتر نتی رایج در سه سال اخیر باشد چرا که طولانی بودن سفارشات (ORDER) عملاً زمان زیادی از سرمایه گذاران می گرفت ولی در سسیستم معاملات آنلاین از طریق اتصال مستقیم به هسته معاملاتی بورس (NSC) ، هر گونه تصمیم گیری در اختیار سهامدار خواهد بود .

سود سهام واریز نمی شود

آذرخش با بیان اینکه چگونگی پرداخت یا واریز سود سهام در سیستم معاملات آنلاین ارتباطی با کارگزار ندارد ، گفت : در حال حاضر هیچ حساب جداگانه ای برای واریز سود سهام برخی شرکتهای بورسی در معاملات آنلاین وجود نداشته و چنانچه سهامداری بخواهد سود خود را دریافت کند باید به شرکت سرمایه پذیر خود مراجعه کند .

امکان مشاهده لحظه ای موجودی حساب

رییس هیأت مدیره شرکت کارگزاری مفید از عدم تعیین سقف و یا کف مشخصی برای خرید و فروش سهام در معاملات آنلاین خبر داد و تصریح کرد : در سیستم فعلی هر لحظه امکان مشاهده مانده حساب کاربران وجود داشته و چنانچه در جریان خرید بیش از مانده موجودی ، نقدینگی لازم باشد به طور خودکار کافی نبودن موجودی حساب کاربر اعلام می شود .

همه می توانند وارد شوند

آذرخش به برپایی جلسات آموزشی برای آشنایی معامله گران با این نرم افزار در شرکت کارگزاری مفید نیز اشاره کرد و با توصیه به سرمایه گذاران مبنی بر مطالعه و بررسی همه جوانب این سیستم ، اعلام کرد : در حال حاضر همه سهامداران حقیقی و حقوقی بورس می توانند با مراجعه به این شرکت و افتتاح حساب ، مستقیماً از این سیستم جدید برخوردار شوند .


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر