بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۸ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۰

حاجی بابایی: نیروهای شرکتی استخدام نمی شوند

کد خبر : ۳۵۰۵۷
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر غیر قانونی بودن جذب نیروهای شرکتی آموزشی در آموزش و پرورش گفت: هیچ نیروی شرکتی را استخدام نمی کنیم.

به گزارش مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در گردهمایی که یکشنبه شب در باشگاه فرهنگیان با حضورمعاونین وزیر و اعضای فراکسیون فرهنگیان برگزار شد، درباره تکلیف نیروهای شرکتی آموزشی گفت: آموزش و پرورش بر اساس مصوبه مجلس هیچ نیرویی را نمی‌تواند استخدام کند.

وی درباره ساماندهی نیروهای انسانی آموزش وپرورش اعلام کرد: با استخدام‌های جدید کمبود نیرو در استان‌ها به خصوص آذربایجان غربی، خوزستان، سیستان و بلوچستان و برطرف می شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه زمان بازنشستگی پیش از موعد به اتمام رسیده گفت: دولت اعلام کرده است یک ریال بابت بازنشستگی پیش از موعد پرداخت نخواهد کرد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر