تحلیل گر کارگزاری بانک ملی بیان کرد
پیش بینی افزایش حجم و ارزش معاملات آتی سکه طلا در هفته جاری
در سه روز پاياني هفته گذشته ، روند قيمتي طلا در بازارهاي جهاني با نوسانات بسيار ي همراه بود ، اما به طور کلي اين روند صعودي قيمت همچنان ادامه خواهد داشت.
در هفته گذشته قيمت طلا از ميانگين 1237.7 دلار در تاريخ 27 اگوست، به ميانگين قيمت 1246 دلار در تاريخ 3 سبتامبر 2010 رسيد. و از لحاظ تکنيکي ماداميکه هر انس طلا بالاي قيمت 1237 دلار مي باشد عدم تمايل به نوسانات نزولي الگوي روزانه آن را شکل مي دهد.
اما يادآوري اين نکته بسيار ضروري است که قيمت انس به مقاومتهاي سنگين خود در ماههاي گذشته نزديک مي شود و سرمايه گذاران بخش طلا بايد اين نکته را مورد توجه قرار دهند که هنوز قيمت اين فلز گرانبها نتوانسته از محدوده قيمتي 1264 دلار براي هر انس عبور کند.
شدت يافتن نگرانيها در مورد متزلزل بودن اقتصاد آمريکا و عدم سرمايه گذاري در بخش ارز و سهام مهمترين دلايلي است که موجب شده است سرمايه گذاران و معامله گران بين المللي به خريد فلزات گرانبها مانند طلا روي آورند اين در حالي است که قيمت طلا در يک ماهه اخير رشدي برابر 7.7 درصد را داشته است.
در بازار داخل عليرغم صعود قيمت طلا ، قيمت سکه در نيمه اول ماه مبارک رمضان به دليل تقاضای کم در بازار تغييرات چنداني نداشت اما با ادامه روند بازار و نزديک شدن به انتهاي ماه احتمال جهش تقاضا براي سکه وجود خواهد داشت. همچنين پيش بيني مي شود شروع جشن هاي ازدواج در ماه آينده باعث افزايش حجم تقاضا براي سکه خواهد شد.
ارزش معاملات قراردادهاي آتي سکه طلاي تمام بهار آزادي طرح امام خميني (ره) دربورس کالاي ايران طي هفته اول شهريورماه 48 ميليارد و 896 ميليون و 580 هزار ريال وحجم معاملات آن 1557 قرارداد اعلام شد. که به نسبت هفته هاي اخير کاهش محسوسي را نشان مي دهد و در اين ميان قرارداد آتي سکه طلا تحويل شهريور ماه با انعقاد768 قرارداد به ارزش 23 ميليارد و 649 ميليون و 360 هزار ريال در 256 نوبت توسط معامله گران معامله شد که طي هفته گذشته رتبه نخست معاملات نسبت به ماههای ديگر به آن تعلق گرفت.
قراردادهاي آتي سکه طلا تحويل آبان ماه 89 نيز رتبه دوم را به خود اختصاص داد. در هفته ايکه گذشت 709 قرارداد آتي سکه طلا تحويل آبان ماه 89 به ارزش 22 ميليارد و 619ميليون و 40 هزار ريال در 223 نوبت داد و ستد شد.
حجم معاملات قراردادهاي آتي سکه طلا تحويل دي ماه 89 نيز به 80 قرارداد و ارزش معاملات آن به 2 ميليارد و 628ميليون و 180 هزار ريال رسيد که در 26 نوبت توسط معامله گران آتي منعقد شد.
پس از افزايش سه روز گذشته قيمتهاي جهاني فلزات گرانبها اين هفته در بازار قرارداد آتی داخل نيز شاهد افزايش تقاضا خواهيم بود و به احتمال زياد تقاضا براي سکه در ماههاي آبان و دي افزايش خواهد يافت. هر چند که قيمت سکه در بازار داخل علاوه بر قيمتهاي جهاني طلا و ارز به فاکتورهاي ديگري هم ارتباط پيدا مي کند که از مهمترين آنها سياست هاي بانک مرکزي در مورد عرضه سکه و همچنين تعيين نرخ ارز ارتباط مستقيم دارد.
کارگزاری بانک ملی _ تحلیل گر قرارداد های آتی، آرمان فتحیwww.bmibourse.com
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
