بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۶

اکونوميست پيش‌بيني کرد: سهم ايران از توليد ناخالص داخلي جهان افزايش مي‌يابد

کد خبر : ۳۵۷۶۰
اكونوميست در تازه‌ترين گزارش اعلام كرد كه سهم ايران از توليد ناخالص داخلي جهان در سال جاري به 0.69 درصد افزايش مي‌يابد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بين‌الملل ايسنا، واحد اطلاعات اقتصادي اكونوميست در گزارش ماه آگوست 2010 خود پيش‌بيني كرده است كه سهم ايران از توليد ناخالص داخلي جهان تا سال 1393 روند صعودي داشته باشد به طوري كه انتظار مي‌رود اين شاخص كه در سال گذشته 0.64 درصد بود در سال جاري و آينده به ترتيب به 0.69 درصد و 0.77 درصد افزايش يابد.

به اعتقاد اکونوميست طي سال‌هاي 1391 و 92 سهم ايران از توليد ناخالص داخلي جهان به ترتيب به 0.87 درصد و 0.95 درصد خواهد رسيد كه تداوم اين روند ثبت رقم 1.02 درصد را براي اين شاخص در سال 1393 به همراه خواهد داشت.

اين در حالي است که اكونوميست در گزارش خود از افزايش بيش از 54 ميليارد دلاري توليد ناخالص داخلي ايران در سال جاري خبر داده است.

واحد اطلاعات اکونوميست عنوان کرده است كه توليد ناخالص داخلي ايران از 361 ميليارد و 200 ميليون دلار در سال گذشته به 415 ميليارد و 500 ميليون دلار در سال جاري خواهد رسيد كه 54 ميليارد و 300 ميليون دلار افزايش نشان مي‌دهد.

آمارها حاكي از آن هستند كه در سال آينده توليد ناخالص داخلي كشور معادل 488 ميليارد دلار خواهد بود كه از افزايش 72 ميليارد و 500 ميليون دلاري برخوردار است.

انتظار مي‌رود در سال 1391 توليد ناخالص داخلي ايران با افزايش 92 ميليارد و 800 ميليون دلاري مواجه شده و به 580 ميليارد و 800 ميليون دلار بالغ شود.

به اعتقاد اكونوميست تداوم روند صعودي منجر به ثبت رقم 686 ميليارد و 500 ميليون دلار براي توليد ناخالص داخلي كشور در سال 1392 خواهد شد كه تداوم اين روند افزايش بيش از 111 ميليارد و 100 ميليون دلاري اين شاخص در سال 1393 را در پي خواهد داشت.

اميد مي‌رود كه در سال 1393 توليد ناخالص داخلي 797 ميليارد و 600 ميليون دلاري براي كشور ما رقم بخورد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر