بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۵

تجاوز جنسي به شيعيان بحرين در زندان

کد خبر : ۳۶۱۷۴
يک منبع آگاه از بحرين که از نزديکان يکي از 23 شيعه فعال بازداشت شده توسط نيروهاي امنيتي اين کشور به شمار مي‌رود، طي اظهاراتي به خبرنگار ما گفت: نيروهاي امنيتي بحرين خواسته‌اند به زور از شيعيان بازداشت شده اعتراف بگيرند که براي براندازي ر‍ژيم بحرين طراحي و نقشه کشيده‌اند اما هيچ يک از افراد بازداشت شده به چنين درخواستي پاسخ مثبت نداد.


به گزارش شيعه آنلاين، اين منبع آگاه در ادامه افزود: پس از اينکه اين نيروهاي امنيتي نتوانستند به هدف برسند و از اين شيعيان بازداشت شده اعتراف بگيرند، هر يک از زندانيان را بر اساس شدت و چگونگي مقاومتش در برابر اين نيروها، مورد شکنجه بدني و نيز آزار و اذيت جنسي قرار دادند. چند تن از اين شيعيان بازداشت شده نيز به دليل مقاومت بيش از حد، مورد تجاوز جنسي قرار گرفتند.

اين منبع نزديک به يکي از افراد بازداشت شده، پس از تأييد وجود تعداد زيادي از عناصر «فدائيان صدام» در بحرين، همچنين گفت: شکنجه هايي که بر روي اين 23 بازداشت شده انجام مي‌گيرد، دقيقا به روش شکنجه هايي است که در زمان رژيم حزب بعث سابق عراق مورد استفاده قرار مي‌گرفت. دليل اين مسأله هم اين است که مأموران شکنجه گر نيروهاي امنيتي بحرين، آموزش‌هايي نزد اين عناصر «فدائيان صدام» ديده‌اند تا به اصطلاح در شکنجه متبحر شوند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر