رشد 39.5 درصدي هر سهم گروه بهمن رضايت بخش است
وي در برابر اين سئوال كه آيا قيمت هرسهم اين شركت معقول بود و سهامداران عمده آن از سهام گروه بهمن حمايت كردند يا خير توضيح داد: از نظر ما قيمتي كه امروز براي هر سهم اين شركت تعيين و معامله شد ، نرخ پايه و كف است و از اين كشف قيمت رضايت داريم.اين در حالي است كه با توجه به برنامه ريزي هاي آتي ، مسلما " رشد شاخص هاي اقتصادي گروه بهمن ادامه دار خواهد بود و در آينده اخبار خوشي از اين شركت داده خواهد شد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه سياست گروه بهمن و سهامداران عمده آن عدم دخالت در مكانيزم عرضه و تقاضا است ادامه داد: افق سرمايه گذاري و استراتژي اصلي ما سرمايه گذاري در 5-6 حوزه است. دركنار صنعت خودرو كه صنعت پايه گروه بهمن محسوب مي شود، در صنايع انژري ، ارتباطات ، كاني هاي فلزي و بازار هاي مالي و بانك ها مطالعاتي انجام داده و وارد شركت هاي برتر اين صنايع خواهيم شد.
موحدي در واكنش به اين پرسش كه گروه بهمن از محل فروش 15.5 درصد از سهام سايپا چه درآمدي را به دست آورده خاطر نشان كرد: گروه بهمن از اين بلوك به طور مستقيم حدود 12 درصد را دارا بود و باقي مربوط به زير مجموعه هايي چون سرمايه گذاري بانك ملي بود.بنابراين بابت فروش 15.5 درصد سهام سايپا در صورت هاي مالي تلفيقي 160 تومان و در شركت اصلي 58 تومان و 3 ريال به ازاي سود هر سهم اضافه شد كه به جهت هموار كردن سود با جريان نقدي بود.
وي در خاتمه گفت: طي سال جاري و با برگزاري مجمع فوق العاده ايي،سرمايه كنوني و 352 ميليارد توماني گروه بهمن از دو محل آورده نقدي و سود انباشته اضافه خواهد شد.دراين رابطه در طرح اوليه افزايش 42 درصدي سرمايه مدنظر بوده كه ممكن است با روشن شدن وضعيت سرمايه گذاري بيشتر هم شود.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
