بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۷
در پی برگزاری مجمع عادی فوق العاده فولاد مبارکه مشخص شد :

قصد اصلی ایمیدرو از جلب درآمدهای بیشتر چیست ؟

مبلغ پنج میلیارد تومان از سود تقسیمی مصوب در مجمع عادی سالیانه سال مالی منتهی به 89.12.29 "فولاد" در اولین روز به سهامداران پرداخت شده و از طرفی این شرکت هم اکنون منتظر تأیید مدارک و مستندات ارایه شده به سازمان بورس برای اجرای برنامه افزایش سرمایه حدود 60 درصدی خود است .
کد خبر : ۳۹۱۵۱
در حالیکه طی روز گذشته واریز سود سهامداران حقیقی شرکت فولاد مبارکه از طریق شعب بانک سپه آغاز شده است ، نماد معاملاتی این شرکت در ساعات پایانی معاملات روز گذشته به جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده متوقف شد .

بنابر گزارش بورس نیوز ؛ مبلغ پنج میلیارد تومان از سود تقسیمی مصوب در مجمع عادی سالیانه سال مالی منتهی به 89.12.29 "فولاد" در اولین روز به سهامداران پرداخت شده و از طرفی این شرکت هم اکنون منتظر تأیید مدارک و مستندات ارایه شده به سازمان بورس برای اجرای برنامه افزایش سرمایه حدود 60 درصدی خود است .

گفتنی است مجمع عادی بطور فوق العاده شرکت فولاد مبارکه طی دوشنبه هفته جاری با موضوع بررسی و اخذ تصمیم در مورد تداوم پرداخت هزینه های صندوق بازنشستگی فولاد برگزار می شود و انتظار می رود ایمیدرو که مالکیت 20 درصدی سهام "فولاد " را نیز در اختیار دارد با توجه کاهش هزینه های این صندوق در مجمع اخیر ، بدنبال دستیابی به درآمدهای بیشتر از سوی فولاد مبارکه باشد .

البته گفته می شود در گذشته نیز ایمیدرو به بهانه افزایش نرخ سنگ آهن متقاضی درآمدهای بیشتری برای خود و یا زیر مجموعه های خود بوده و معلوم نیست با توجه به لزوم اجرای مصوبه مجلس مبنی بر واگذاری صندوق بازنشستگی فولاد به وزارت رفاه و تأمین اجتماعی چرا این سازمان در پی کسب درآمدهای بیشتری برای خود است .

شایان ذکر است برخی معامله گران قصد ایمیدرو از جلب درآمدهای بیشتر را با توجه به سودآوری های شرکت فولاد مبارکه و نیز تصویب کاهش هزینه های صندوق در مجمع اخیر که کارگزاری سهام عدالت و شستا از مسببان تصویب آن بودند ، مطرح می کنند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر