اتمام پذیره نویسی مؤسسه اعتباری توسعه
به گزارش مرکز خبری تجارت ایران به نقل از روابط عمومی و بازاریابی موسسه اعتباری توسعه ،سهام این موسسه با اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، سازمان بورس و اوراق بهادار و اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری از ساعات اولیه روز سه شنبه 27/07/89 آغاز شد که با استقبال قابل توجه متقاضیان حقیقی خرد و به قیمت اسمی هر سهم یک هزارو 500 ریال به عموم عرضه شد.
براساس این گزارش کل مبلغ پذیره نویسی موسسه اعتباری توسعه مبلغ 1/950/000/000/000ریال و تعداد سهام عرضه شده 1820502421 سهم بود که در 25 آبان ماه مقارن با عید سعید قربان به اتمام رسید.
از این پس مؤسسه اعتباری توسعه ، با ارائه خدمات منحصر به فرد در سیستم بانکی تمام توان و تلاش خود را در جهت خدمت رسانی و جلب رضایت بیشتر مشتریان به کار می بندد و در این راه گام های استوار و ارزنده ای را برخواهد داشت.
مؤسسه اعتباری توسعه مفتخر است تا همان گونه که تا به حال از هیچ کوششی در جهت تحقق منافع سهام داران بانک دریغ نکرده، با ارایه خدمات انحصاری بانک داری الکترونیکی و بین المللی و نیز تلاش برای اعتلای نام "بانک توسعه فردا" از طریق جلب رضایت بیش از پیش مشتریان گرامی ، نظر سهام داران خود را به بهترین شکل ممکن تامین و در مسیر ارزش آفرینی بیش از پیش سهام قدم های شایسته ای را بردارد.
بی تردید استقبال کم نظیر سرمایه گذاران خرد از سهام مؤسسه ی اعتباری توسعه علاوه بر خرسندی خانواده توسعه (گروه توسعه) به علت ارزش مند بودن سهام و اقبال سراسری از این بانک، وظیفه ی آنان را در ایفای تعهدات دو چندان می کند.
روابط عمومی موسسه اعتباری توسعه در پایان ضمن تشکر از استقبال گسترده و کم نظیر سرمایهگذاران و هم وطنان عزیز از این حرکت اقتصادی که بی شک کمکی به رشد و توسعه اقتصادی ایران عزیز خواهد بود ، اظهار امیدواری کرد متقاضیانی که در این مرحله نتوانستند در گروه سهام داران شرکت قرار گیرند، در فرصتهای بعدی به جمع سهام داران این شرکت بپیوندند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
