بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۰۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۶

98 هزار سرمایه گذار جدید وارد بورس شدند

کد خبر : ۳۹۸۶۸
به گزارش پیمانه به نقل از اکونیوز، در آبان هم 26 هزار و 64 سرمایه گذار جدید وارد بازار سرمایه شدند.
ورود دو شرکت بیمه پارسیان و پست بانک به بورس اوراق بهادار تهران در آبان ماه باعث شد بر سهامداران دو صنعت بیمه و صندوق بازنشستگی به جز تامین اجتماعی و بانک ها، موسسات اعتباری و سایر نهادهای پولی به ترتیب 15 هزار و 996 و 7903 نفر افزوده شود. آمارها نشان می دهد76 درصد سرمایه گذاران در 10 صنعت سرمایه گذاری کرده اند.

سرمایه گذاری ها، خودرو و ساخت قطعات، انبوه سازی املاک و مستغلات، سیمان، آهنک و گچ، استخراج کانه های فلزی، محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر، بانک ها، موسسات اعتباری و سایر نهادهای پولی، محصولات شیمیایی،‌ فرآورده های نفتی، کک و سوخت هسته ای و فلزات اساسی صنایعی هستند که بیش از دو میلیون و 522 هزار سهامدار مالک آنها هستند.

درحال حاضر بیش از 628 هزار سرمایه گذار نیز در صنایع شرکت های چند رشته ای صنعتی، سایر محصولات کانی غیرفلزی، مواد و محصولات دارویی، کاشی و سرامیک، ماشین آلات و تجهیزات، سایر واسطه گری های مالی، ساخت محصولات فلزی، قندو شکر ، ماشین آلات دستگاه های برقی و ساخت رادیو، تلویزیون و دستگاه ها و وسایل ارتباطی سرمایه گذاری کرده اند.

بنابراین گزارش، در مجموع صنایع بورسی، استخراج ذغال سنگ با 587 سهامدار،‌ استخراج سایر معادن با 400 سهامدار و گروه کشاورزی، دامپروری و خدمات وابسته به آن با 94 سهامدار کمترین سرمایه گذار را در اختیار دارند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر