بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۴

این نامردی از برادران چینی بعید بود

کد خبر : ۴۰۷۵۹
یكی از بینندگان آینده در پیامی نوشته است:

سایت تجاری AliBaba.com را اغلب كسانی كه با چین مراودات تجاری دارند می شناسند . تا چندی پیش این سایت مجوز لاگین به كلیه ای پی های ایرانی را میداد . اما از یك ماه پیش تنها راه لاگین استفاده از وی پی ان است . این بدین معناست كه شما باید اثبات كنید كه در خارج از ایران بسر میبرید تا بتوانید با تجار و یا فروشندگان چینی صحبت كنید .

اگر به مطلب دقت كنید متوجه خواهید شد كه دولت چین حتی در مورد فروش كالاهایش به ایران نیز روند نزولی را در پیش گرفته است . شاید برای خیلی خای این مطلب بدلیل كیفیت پایین كالاهای چینی خوش ایند باشد ولی برای تكنولوژی عقب افتاده ما میتواند به عنوان یك فاجعه قلمداد شود .

از جمله دیگر سایتهای چینی كه امكان لاگین در آن از ایرانیان گرفته شده است میتوان به سایت qq.com اشاره نمود كه به نوعی شبیه به سایت Yahoo.com انواع خدمات را در اختیار كاربران قرار میدهد .

در بررسی اولیه تصورم این بود كه این سایت داخلی چین است پس فقط ای پی های چینی را مجاز میداند اما با كمال تعجب توانستم با وی پی ان هایی از سرورهای هلند روسیه و حتی امریكا در این سایت لاگین كنم . ایا خطر ایران برای چین بیشتر از امریكا است ؟

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر