همراه اول تا 3600 تومان خریدنی است
یعقوب مهدی زاده با اشاره به فشار فروش سهام در معاملات روز گذشته بورس اظهار داشت : بازار سرمایه طی معاملات دیروز تحت تأثیر عرضه اولیه سهام شرکت همراه اول و معاملات آخرماه که بیشتر به منظور تسویه حساب بدهی برخی شرکت های کارگزاری است قرار گرفت که به دنبال آن نماد اکثر شرکتها در قیمت منفی و بعضاً در برخی موارد با صف فروش روبرو شد که این مسأله باعث گردید قیمت بسیاری از نماد ها طی معاملات امروز از جذابیت خاصی برای سرمایه گذاری برخوردار باشد .
مهدی زاده همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر محدوده قیمت واگذاری سهام همراه اول ابراز داشت که این شرکت با توجه به عایدی اعلامی و همچنین افزایش سرمایه و پیش بینی روند آتی برای سال بعد در محدوده 36000 ریال قیمت گذاری گردد.
وی ادامه داد: عرضه 5 درصد سهام شرکت همراه اول حجم نقدینگی در حدود 3700 میلیارد ریال را به سمت خود جذب می کند .
وی در پایان سرمایه گذاری بر روی سهام شرکت همراه اول را با توجه به طرح های توسعه ای شرکت که با هدف سود آوری بیشتر برای شرکت می باشد و همچنین تأثیر پذیری کمی که این شرکت از اجرای طرح تحول دارد را با دیدگاه بلندمدت برای سرمایه گذاری مناسب ارزیابی نمود .
