بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۷

اسفندیار؛ وزیر خارجه واقعی دولت بعد از عزل متکی!

کد خبر : ۴۱۱۵۸

سایت مشرق در خبری نوشت:

با عزل منوچهر متکی از وزارت خارجه و انتصاب سرپرست برای این وزارتخانه استراتژیک، اسفندیار مشایی، رئیس دفتر رئیس جمهور و مشاور ویژه وی در امور خاورمیانه، از هفته گذشته، مسؤولیت امور دیپلماتیک کشور را بر عهده گرفته است.

مشایی که هفته گذشته، پس از بازگشت از مأموریت اردن و به فاصله یک روز پس از عزل متکی، با سفیر سوئیس و حافظ منافع آمریکا در ایران و سفیر قرقیزستان دیدار و مذاکره کرده بود، دیروز در جلسه ای با عنوان "جلسه هم‌اندیشی دستگاه‌های دولتی دارای دفاتر و نمایندگی در خارج از کشور" که ارتباطی با پست مشاور ویژه رئیس جمهور در امور خاورمیانه ندارد، ‌سخنان مبسوطی درباره حوزه سیاست خارجی کشور ایراد و از موضع هماهنگ کننده امور خارجی کشور تصریح کرد: همه دستگاه‌های دولتی فعال خارج از کشور باید کلیه فعالیت‌های خود را در هماهنگی با وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های کشورمان در خارج انجام دهند.

مشایی همچنین ساعت 17 عصر امروز، ‌چهارشنبه نشست مشترکی با رؤسای نمایندگی کشورهای خارجی مقیم تهران دارد که قرار است طی آن، مواضعی را درباره محورهای دیپلماسی و سیاست خارجی کشور اتخاذ کند.

همچنین طبق اعلام رسانه ها، مشایی قرار بود ساعت 15 عصر امروز به همراه رئیس جمهور، برای حضور در نشست کشورهای عضو اکو، عازم ترکیه شود که گفته می شود سفر وی به علت سخنرانی در جمع سفرای خارجی مقیم تهران، به تعویق افتاده است.

وی همچنین طبق برنامه هماهنگ شده ساعت 9 صبح امروز، در دفتر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، قرار است توضیحاتی درباره مسائل ایرانیان خارج از کشور بیان کند.

فشردگی برنامه های دیپلماتیک رئیس دفتر رئیس جمهور به حدی است که به گفته ناظران، در مقایسه با دوره حضور محمد هاشمی، محمدعلی ابطحی و علی خاتمی در دفاتر رؤسای جمهور دولت های پیشین نیز بی سابقه است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر