6 شرط براي خريداران 100 درصدي گروه هتل هاي هما
قيمت هر سهم اين عرضه در حالي 2 هزار و 659 ريال و شرايط آن به صورت 15درصد نقد و باقي اقساط 8 ساله تعيين شده است كه خريداران اين بلوك بايد 6 نكته را مدنظر قرار دهند.
نكته اول اين است كه ارزش "برند " هما در قيمت گذاري سهام شركت گروه هتل هاي هما منظور نشده و خريدار ملزم است ظرف مدت 6ماه بعد از خريد هتل نسبت به تغيير نام هتل اقدام كند در غير اينصورت و استفاده از نام هما، برند مزبور به قيمت تعيين شده توسط كارشناس رسمي و با تصويب هيأت واگذاري به خريدار واگذار مي شود. همچنين خريدار ملزم به حفظ كاربري مجموعه هتل هاي هما است .
از سوي ديگر در صورتي كه خريدار موفق به اخذ سند رسمي مالكيت زمين اصفهان نشود خريدار در مقابل استرداد زمين به دولت حق مطالبه فقط 20 ميليارد ريال معادل ارزش كارشناسي آن را خواهد داشت و هيچ گونه ادعاي ديگري در اين خصوص پذيرفته نخواهد بود.
در سومين شرط هم اعلام شده زمين و پاركينگ هتل هما تهران واقع در خيابان شهيد خدامي متعلق به شركت هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران بوده كه همزمان با آگهي سهام شركت و به وكالت از شركت هواپيمايي ج.ا.ا به قيمت پايه 450 ميليارد ريال و با شرايط واگذاري مشابه سهام شركت عرضه خواهد شد. اولويت واگذاري شركت با خريداري خواهد بود كه بالاترين قيمت در مجموع ارزش سهام شركت و ارزش زمين و پاركينگ را پيشنهاد داده باشد.
در صورتي كه خريدار متقاضي خريد زمين و پاركينگ مذكور نباشد، بهره برداري از آن براي خريدار شركت امكان پذير نخواهد بود و خريدار هيچ گونه ادعايي نسبت به نداشت پاركينگ هتل هماي تهران نخواهد داشت.
طبق چهارمين شرط اقدامات انجام شده توسط شركت جهت اخذ اسناد مالكيت حدود 7 هزار و 500 متر مربع از اراضي هتل هما بندر عباس و همچنين زمين اصفهان تا تاريخ ارزيابي سهام نتيجه اي حاصل نشده و خريدار هيچ گونه ادعايي نسبت به آن نخواهد داشت.
براساس اين گزارش،اسناد مالكيت بخشي از زمين بندر عباس به مساحت 22 هزار و 500 متر مربع بنام شركت هواپيمايي ج.ا.ا است، نظر به اينكه ارزش زمين ياد شده با توجه به شرايط مذكور در قيمت گذاري منظور شده و جزيي از هتل بندر عباس است ، شركت هواپيمايي ج.ا.ا مي تواند طي وكالت بلاعزل به خريدار جهت انتقال اسناد مذكور اقدام كند .
همچنين با توجه به اينكه پروانه بهره برداري هتل شيراز بنام شركت هواپيمايي ج.ا.ا بوده و در قيمت گذاري سهام شركت گروه هتل هاي هما منظور شده لذا شركت هواپيمايي ج.ا.ا ملزم است آنرا بنام شركت گروه هتلهاي هما انتقال دهد.
در شرط ششم هم قيد شده جهت عمده ساختمان هاي شركت اعم از هتل و ساير ، توسط شهرداريها پايان كار صادر نشده است.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
