بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۵
در پی انتشار پیش بینی درآمد 9 ماهه :

"شیران" دست خود را برای تعدیل های بعدی باز گذاشت

باتوجه به اینکه پوشش مزبور عملیاتی بوده و شرکت به لحاظ افزایش قیمت محصولات با چنین رشد سودآوری قابل توجهی مواجه گردیده است ، EPS جدیدی که کارشناسان برای آن تخمین می زدند حول و حوش 200 تومان بود
کد خبر : ۴۲۴۴۳
شرکت صنایع شیمیایی ایران در گروه محصولات شیمیایی بورس فعالیت می کند در 9 ماهه ابتدایی سال مالی جاری خود با عملکردی فوق العاده حدود 30 تومان سود بیشتر از کل سودی که برای 12 ماهه خود پیش بینی نموده بود محقق کرد .

به گزارش بورس نیوز "شیران " که در آخرین گزارش خود در نیمه آذر سود هر سهمش را 1314 ريال پیش بینی نموده و خبر از تحقق 68 درصد از آن طی نیمه نخست سال جاری داده بود ، روز گذشته خبر از تحقق 1607 ريال EPS در گزارش 9 ماهه داد که به معنای پوشش 122.2 درصدی بودجه می باشد !

البته شرکت به لحاظ فروش مقداری عملکرد مطلوبی طی 9 ماهه سال جاری نداشته است و گرنه اگر به مقدار سال گذشته خود نیز تولید می نمود می توانستیم شاهد سودآوری بهتری از سوی "شیران"باشیم. 13.55 درصد کاهش مقداری فروش و 15.8 درصد افزایش مبلغ فروش نتیجه عملکرد صنایع شیمیایی ایران طی 9 ماهه اول سال مالی 89 نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده است .

اما باتوجه به اینکه پوشش مزبور عملیاتی بوده و شرکت به لحاظ افزایش قیمت محصولات با چنین رشد سودآوری قابل توجهی مواجه گردیده است ، EPS جدیدی که کارشناسان برای آن تخمین می زدند حول و حوش 200 تومان بود . مسئله ای که اگر اتفاق می افتاد ، با اختصاص نسبت پی بر ای میانگین صنعت محصولات شیمیایی که بین 5 تا 6 مرتبه است می توانستیم انتظار بازگشایی این سهم را در قیمت های بالای 1000 تومان داشته باشیم .

اما شرکت در یک محافظه کاری محض EPS جدید خود را 1887 ريال به بازار اعلام نمود تا دست خود را برای تعدیل های بعدی باز بگذارد مسئله ای که قطعاً تا پایان سال عملی شده و "شیران" حتماً بیش از 200 تومان سود خواهد ساخت.

در پایان به نظر می رسد اگر روند افزایش قیمت های جهانی نفت روند صعودی خود را ادامه دهد خواهیم توانست روند سودآوری "شیران" را که وابسته به قیمت های جهانی این ماده خام است را نیز صعودی برآورد کنیم.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر