بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۰

مالك اشتر علی دكتر است، نه شریعتمداری!

کد خبر : ۴۲۸۴۶

آینده : 

پس از محمدجعفر بهداد، خبرنگار پارلمانی كیهان كه با انتصاب به سمت مدیركلی وزارت ارشاد و سپس مدیرعاملی ایرنا و معاونت مشایی از حلقه كیهان جدا شد، شاعر این روزنامه نیز با نوشتن متن تند و هجویه ای نسبت به حسین شریعتمداری، وی را شریعت ندار خوانده و ضمن حمایت از مشایی حملات سختی را متوجه كیهان كرد.

به گزارش خبرنگار «آینده» امیر عاملی در نوشته خود كه در سایتهای حامیان دولت منتشر شده، نوشته است كه محبوبیت دكتر احمدی‌نژاد از   25 میلیون به 70 میلیون رسیده است و وی در خدمت به مردم از شهید رجایی هم جلو زده است.

سخنی با كیهان و جناب شریعتمداری +شعر 
 
امیر عاملی 
   
   
یكی در پاسخ به شعر اینجانب گفته است شریعتمداری كیهان مالك اشتر علی است و عاملی بد است . رسالت و خبر گزاری فارس را از نشر شعر هایم بر حذر داشته ،‌خوب این هم نظری است اهل مطالعه میدانند ، بیش از 20 سال است شعر ها و مقاله هایم در كیهان – كیهان فرهنگی و یكبار كیهان بچه ها چاپ می شود. 2 بار كیهان فرهنگی بنده را در پشت جلد با عكس خطهایم معرفی كرده ، ایام فتنه 88 تقریبا هر روز شعری یا نقدی از من در كیهان چاپ می شد و دائم تماس می گرفتند .یك هفته پیش هم شعری در كیهان صفحه مدرسه داشتم. حالا ممكن است بعد از این تحریم كنند كه ملالی نیست.

 به نظرم پیش بینی كنندگان زلزله در دل میگویند ان شاء الله حرف ما غلط از آب در آید اما آقای شریعتمداری دوست دارد اگر گفت فلانی فاسد و ضد انقلاب است حرفش غلط و نادرست نباشد . البته شاید اشتباه كنم ،‌به نظرم می آید جناب شریعتمداری كمی تا حدودی مغرور شده و همین مالك اشتر ها و تملق ها این بنده خدا را از راه به در كرده است . از یك موضع بالا به دولت و مملكت نگاه میكند ،‌محبوبیت 25 میلیونی و اكنون 70 میلیونی دولت احمدی نژاد را مدیون دفاع های خود از دولت میداند .
 

البته یك سری دفاع های طمع كارانه از دولت به دولت لطمه زده ، مشایی را چشم بسته میكوبد كه این حقیر هم از جناب مشایی بی انتقاد نیستم اما عقیده ندارم برای خود شیرینی كردن او را كافر بدانیم ، اینها میخواهند به احمدی نژاد بگویند بدون اجازه ما آب نخور دكتر هم با اندیشه ای ولایی و بی شعار كارها میكند كارستان ،‌اینها با مقاله به فتنه حمله میكند ،‌دكتر با عمل .

به نظر نگارنده این سطور دكتر در خدمت از رجایی هم جلوزده و چنان مستضعف را یاری نموده كه یك عمر آرزوی رهبری و نظام اسلامی بوده است .

هر چه احمدی نژاد جهانی تر و محبوب تر شود شریعت مدارها به اطرافیان او بیشتر حمله ور میشوند تا جایی كه میخواهند دكتر را در مقابل رهبر قلمداد كرده و حكم قتلش را صادر كنند . رهبر هم تیز هوش تر از همه خدمات دولت اسلامی را هم تایید میكند و هم امداد . میخواهند با حمله به مشایی كه نه ضد ولایت است و نه ضد اسلام پایه های دولت موفق را سست كنند، چرا ؟ چون چرا برای ما تره خورد نمیكنی ؟

به آقای شریعت مداری عرض میكنم شما اگر به كسی واقعا علاقه دارید از او دفاع نكنید چون دفاع شما موجب خراب شدن چهره او خواهد شد ، شما یك روزنامه كم تیراژ هستید كه نتوانستید امثال مرا جذب كنید . جنابعالی و خیلی از كیهانیان دافعه تشریف دارید . دچار غرور شده و علی رغم بقیه صاحب روزنامه ها دائم در تلویزیون می ایید و حرفهای گنده گنده وشعاری میزنید كه چهار تا آدم ساده بگویند مالك اشتر هستید .

آقا جان ! عزیز دلم مالك اشتر علی دكتر است كه اهل عمل و قوی است شما جز بد بینی و رسوا كردن چه میكنید ؟ سران فتنه را می شود با دو كلمه محكوم كرد شما با حمله به دشمنان واقعی و خیالی معركه گرفته اید و میخواهید نقش هزار دستان را بازی كنید . ساكت باشید تا رهبری و دولت ولایت شعار و ولایت عمل كارشان را بكنند . امروز ها ایام سازندگی است و دور وراجی های سیاسی و سیاه نمایی تمام شده حالا یه قول سعدی : صدق پیش آر كه اخلاص به پیشانی نیست.

 

 شعر امیر عاملی :

 خواهند تا كه دولت مردم ز خود كنند         كیهانیان مرده شریعت ندارها
 ما عاشقان دولت یاریم و بسته ایم           دل را به آه و ناله شب زنده دار ها

 هی نهروانیان به علی حمله میكنند          آنها كه داده اند زكف اعتبار ها

 كیهان كجا و فهم درست كلام دوست        اینها نشسته اند به سنگ مزار ها

 ما را چه غم زبیم بلا تا نشسته ایم           در كشتی نجات شما بی قرار ها
 دلبستگان خط ولایت نمیدهند                ایمان خویش را به كف شب شكار ها
 

ای احمدی نژاد چو مست ولایتی                از تو زنند باده گلگون خمار ها

ما و مشایی و همه یاران رهبریم            تا آن زمان كه چشم ببیند سوار ها

 مكتوب رهبری كه نهان خوشتر است حیف      افشانموده اند شریعت مدار ها
 گفتند فتنه دولت ما را و بسته اند     تهمت به خادمان وطن بی شمار ها
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر