بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۶
یک منبع آگاه اعلام کرد :

مزایده بخشی از بلوک "وپترو" از سوی تأمین اجتماعی

از وضعیت شرکت های گروه پتروشیمی سخن گفت و اذعان داشت : علت اینکه این شرکت ها مورد وثوق بازار قرار گرفته و با صف خرید مواجه شده اند ، را می توان ناشی از شرایط کلی بازار و ارایه گزارش عملکرد 9 ماهه از سوی شرکت ها دانست.
کد خبر : ۴۳۲۹۸
شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی ایران از شرکت های فعال در بورس بوده که طبق گزارش عملکرد 6 ماهه ، با 20 ريال کاهش سود مواجه شده است .

یک منبع آگاه ، در خصوص وضعیت این شرکت به خبرنگار بورس نیوز گفت : شرکت از لحاظ معاملاتی شرایط خوبی دارد و تغییری در وضعیت شرکت به وجود نیامده است . البته سعی شده که با شفاف سازی مالی و فعال سازی بخش های مدیریتی ومنظور نمودن مطالبات مشکوک الوصول بابت بخشی از مطالبات سنواتی از شرکت کیمیای غرب گستر ، شرایط شرکت بهبود پیدا کند .

وی در ادامه ، در خصوص فروش بلوکی سهام این شرکت از سوی بیمه تأمین اجتماعی گفت : جزییات این معامله در دست بررسی است و فروش آن بستگی به شرایط خریدار و فروشنده خواهد داشت و بعد از مشخص شدن شرایط واگذاری ، زمان مزایده اعلام خواهد شد .

این منبع آگاه همچنین ، از وضعیت شرکت های گروه پتروشیمی سخن گفت و اذعان داشت : علت اینکه این شرکت ها مورد وثوق بازار قرار گرفته و با صف خرید مواجه شده اند ، را می توان ناشی از شرایط کلی بازار و ارایه گزارش عملکرد 9 ماهه از سوی شرکت ها دانست.

وی در پایان ، از واگذاری سهام پتروشیمی فارابی به شرکت امیرکبیر با قیمت 901 تومان برای هر سهم خبر داد و گفت : عملکرد اصلی شرکت بر مبنای سوددهی بیشتر بوده و تنها مشکلی که وجود دارد از لحاظ سود تلفیقی است که مربوط به سود ارایه شده از سوی شرکت های تولیدی گاز لوله و هامون کیش می شود.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر