يك ميليارد در هزار ميليارد گم است
در اين شرايط فدراسيونها کارشان همين است که برنامهريزي داشته باشند و طبق آن حرکت کنند. گاهي اوقات مسائلي پيش ميآيد که هزينههايشان بالا و پايين ميشود اما در گردش هزار ميلياردي بودجه ورزش، يک ميليارد تومان چيزي نيست.
گاهي براي ماموريتها يا اعزام تيمها به بودجه بيشتري نياز دارند. شما نبايد به اين مسئله با ديد مشکل نگاه کنيد.
اين يک روال طبيعي است. اعلام ميکنم که هم براي ادامه سال 89 و هم براي سال 90، ورزش و سازمان تربيت بدني با حمايتهايي که دولت انجام ميدهد و اعتباراتي که افزايش يافته، امکان ندارد دچار مشکل مالي بشود و تا حالا هم نشده است.
شما ديديد كه در بازيهاي آسيايي گوانگژو، براي اولين بار براي معلولان پرواز چارتر تا خود پكن در نظر گرفته شد و جوايز معلولان هم با بقيه يکسان شد و علاوه بر آن نسبت به دوره هاي قبل افزايش چند برابري هم داشت. اين چيزها به اعتبار و بودجه نياز دارد.
به هر حال ما بيش از 50 فدراسيون و 30 استان داريم. گاهي اوقات آنها از بودجه مصوب فراتر ميروند و با بدهي روبهرو مي شوند. ما در جلسه هايي که داريم يک سري انتظارهايي داريم و هم انتظارات و هم بودجه شان را صورت جلسه مي کنيم. تازه هزينه ورزش فقط همين نيست. بخش خصوصي هم تا حدي سرمايه گذاري مي کند.
منبع: تهران امروز
شهرداري و ساير نهادها هم کمک ميکنند. ورزش در سال 89 به نظر من پربارترين سال هم از نظر قهرماني، هم از نظر همگاني و هم از نظر اعتبارات بود.
