انتصاب سی دی «ظهور» به یک چهره خاص
ستارهدایت خواه در گفت وگو با خبرآنلاین درباره اینکه آیا این موضوع در کمیسیون فرهنگی بررسی شده،با بیان اینکه شخصا این سی دی را دیده است، تصریح کرد: بخشی از مطالب موجود در این لوح فشرده نشانه های ظهور را بیان می کند اما اشتباه در تطبیق هایی است که با روایات صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اینکه ما به صورت قاطع بگوییم منظور از این روایت،این فرد یا آن فرد است، به مصلحت نیست و اشکال دارد. به صرف احتمال می توان گفت اما اگر اتفاق نیفتد باعث بی اعتقادی مردم به این مسائل و موضوعات می شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نگاه درست به مساله ظهور را آمادگی برای آن و آماده شدن در این جهت دانست و گفت: روایات وظیفه ما را در این زمینه مشخص کردند که در مساله ظهور باید منتظر بود و هر چه به شرایط ظهور نزدیک می شویم، آمادگی در این زمینه اهمیت بیشتری می یابد.
به گفته هدایت خواه منتظر براساس روایات ما دو ویژگی دارد؛یک آمادگی فردی و اخلاقی و دیگر آماده کردن جامعه.به این معنا که شرایط اجتماعی را باید آماده ظهور کرد.دوم اعتراض به وضعیت موجود که بر جهان حاکم است. و نگاه درست این است که این آمادگی و اعتراض وروحیه انقلابی در فرد منتظر زنده نگه داشته شود.
وی درباره اینکه گفته می شود این سی دی توسط یک چهره نزدیک به دولت حمایت می شود هم گفت:شایعه در این باره وجود دارد و بنده هم شنیدیم.با توجه به برخی روحیات دیدگاه هایی که وجود دارد می شود این شایعه را به عنوان یک احتمال پذیرفت و بعید نیست اما نمی توان 100 درصد آن را به کسی منتصب کرد و برای این کار نیاز به اسناد و مدارکی است.
