بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۱

موضع وزارت ارشاد درباره «مشايي کيست؟»

کد خبر : ۴۶۱۰۱
بهمن دري شامگاه گذشته (‌٢١ فروردين) با جمعي از بسيجان راهيان نور ديدار کرد و به تعداي از پرسش‌هاي حاضران از جمله درباره‌ي كتاب‌هاي «ظهور نزديك است» و «مشايي كيست؟» پاسخ گفت. 

به گزارش ایسنا، معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با تأکيد بر اين‌که وزارت ارشاد مسؤوليت اجرايي ضوابط و قوانين تصويب‌شده از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي را دارد، گفت: انجام وظايف وزارت ارشاد رافع و نافي مسؤوليت ناشران نبوده و ناشران تمامي مسؤوليت‌هاي حقوقي ناشي از عدم انطباق با ضوابط را برعهده خواهند داشت. 

«ظهور نزديک است» 
معاون امور فرهنگي ارشاد در پاسخ به سؤال يکي از حاضران درباره کتاب و لوح فشرده «ظهور نزديک است»، گفت: بنده درباره لوح فشرده مذکور اظهارنظر نمي‌کنم؛ اما کتاب مفصلي با عنوان «چند روز به ظهور مانده است» به عنوان يک پژوهش‌نامه در مورخ ‌٢٧/١١/٨٩ به دبيرخانه هيات نظارت اداره کتاب واصل شده که در بررسي به عمل‌آماده به چند دليل غيرقابل انتشار تشخيص داده شده است. 

او ادامه داد: علاوه بر تحريف و جعلي بودن خيلي از روايات و احاديث در اين کتاب، استنادات معاصر آن بسيار غلوآميز است. 

دري افزود: در اين کتاب تاريخ انقلاب و تاريخ اسلام و و تاريخ معاصر به شدت مورد تحريف قرار گرفته است. 

معاون امور فرهنگي علاوه بر اشاره به نکات يادشده گفت: اين كتاب همچنين در کنار برخي از وقايع نادرست و مغلوط، احساسات و عواطف مذهبي معتقدان به امام زمان (عج) را جريحه‌دار مي‌کند که قطعا انتشار آن خلاف ضوابط نشر بوده و از چاپ آن جلوگيري شده است. 

«مشايي کيست؟» 
دري همچنين در اين ديدار درباره کتاب «مشايي کيست؟» و صدور مجوز آن گفت: ما تابع قوانين مصوب از سوي مراجع قانوني هستيم و ملاک ما در صدور مجوز کتاب، رعايت ضوابط مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي در سال ‌١٣٨٩ است؛ لذا کتابي که اين ضوابط و قوانين را رعايت كند، قطعا از نظر ما انتشارش بلامانع است. 

معاون امور فرهنگي ارشاد خاطرنشان کرد: اما به شدت از ترويج بي‌ديني و ابتذال و تحريف واقعيت‌هاي مسلم تاريخي و نيز مرام‌هاي مغاير با اسلام و مذهب رسمي کشور جلوگيري خواهيم کرد. 

او افزود کتاب موسوم به «مشايي کيست؟» هنوز ارائه نشده است و قطعا بعد از ارائه کتاب از سوي ناشر مانند ساير کتاب‌ها بر حسب ضرورت مورد بررسي قرار مي‌گيرد و نتيجه آن اعلام خواهد شد؛ اما در مورد کتابي که هنوز به دست‌مان نرسيده، نمي‌توانم اظهار نظر کنم. 

دستگيري يکي از ناشران 
دري در پاسخ به سؤال ديگري درباره دستگيري يکي از مديران انتشاراتي به اتهام فعاليت هرمي گفت: تا جايي که بنده مي‌دانم، يکي از ناشران که پيش‌تر هم داراي سوابق نامطلوبي بوده و پرونده‌هايي هم در مراجع قضايي داشته، در اسفندماه سال گذشته به اتهام فعاليت غيرقانوني در پوشش نام انتشاراتي بازداشت شده و وزارت اطلاعات در رسيدگي به اين پرونده گروهي از فعالان شرکت‌هاي هرمي را دستگير کرده و اين ماجرا در مراجع قضايي کشور در حال رسيدگي است. 

معاون امور فرهنگي تأکيد کرد: بنده قاطعانه عرض مي کنم ناشران متخلف در کشور از انگشتان دو دست هم تجاوز نمي‌کنند و اين تعداد در ميان ‌١١هزار ناشر رقم بسيار ناچيزي است 

او ادامه داد: اغلب ناشران ما هم‌سو با نظام بوده و در چارچوب قانون اساسي فعاليت مي‌کنند. 

دري با توصيه به ناشران گفت: من توصيه مي‌کنم اتحاديه‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌هاي نشر کشور بايد ناشراني را که قانون را زير پا مي‌گذارند، از جمع خود طرد کنند. 

انتشار فوري کتابي با نام «جهاد اقتصادي» 
معاون امور فرهنگي ارشاد درباره انتشار فوري و چندروزه کتابي با موضوع و نام جهاد اقتصادي گفت: مجوز اين کتاب در تهران صادر نشده و پي‌گيريم ببينيم آيا اين کتاب در استان‌هاي مشمول مجوز گرفته يا خير. 

دري با اشاره به مخالفت خود با برخورد سطحي با رهنمودهاي مقام معظم رهبري ادامه داد: سطحي‌نگري ظلمي آشکار به ايشان است و اهداف بلندمرتبه ايشان لوث مي‌شود. 

او با اشاره به اين‌که نام‌گذاري سال‌ها توسط مقام معظم رهبري تبيين‌کننده کلان‌ترين و مهم‌ترين اولويت‌هاي کشور است، گفت: چنين موضوع مهمي نبايد با انتشار و توليدات دم دستي آثار محصور شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر