بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۶
دبیر هیأت مدیره بورس کالای ایران خبر داد :

آغاز عرضه 30 هزار تنی بنزین از امروز

مدیر اتاق پایاپای و دبیر هیأت مدیره بورس کالای ایران از عرضه 30 هزار تنی بنزین صادراتی در تالار بین المللی بورس کالا در جزیره کیش خبر داد .
کد خبر : ۴۷۰۱۰
مدیر اتاق پایاپای و دبیر هیأت مدیره بورس کالای ایران از عرضه 30 هزار تنی بنزین صادراتی در تالار بین المللی بورس کالا در جزیره کیش خبر داد .

عباس یعقوبی در گفتگو با بورس نیوز با اعلام اینکه این کالا علاوه بر معاملات نقدی به صورت اعطای اعتبار اسنادی دیداری (SIGHT L/C AT) خواهد بود ؛ خاطر نشان کرد : این کالا از نوع بنزین با اکتان 87 بوده و میزان عرضه بنا به تقاضای موجود قابل افزایش است .

وی خاطر نشان کرد : در زمینه عرضه این کالا هیچ محدودیتی برای کارگزاران وجود نداشته و تنها کارگزارانی مجاز به انجام این معامله هستند که پیشتر به ارایه تضامین لازم به بورس کالا اقدام کرده باشند .

یعقوبی کارگزار عرضه کننده بنزین صادراتی در بورس کالا را شرکت کارگزاری خبرگان سهام اعلام کرد و یادآور شد : با عرضه این محصول می توان امیدوار بود که مسیر عرضه سایر محصولات و فرآورده های نفتی در بورس کالا نیز هموارتر گردد .

وی در خاتمه گفت : عرضه بنزین صادراتی از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ، می تواند از سوی سرمایه گذاران داخلی و خارجی مورد معامله قرار گیرد .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر