بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۲

دولت در ارائه آمار صادق نیست

کد خبر : ۴۷۲۷۲
به گزارش جهان، عضو کمیسیون صنایع مجلس از پنهان کاری دولت در ارائه آمارهای اقتصادی به‌ویژه نرخ تورم و نرخ اشتغال انتقاد کرد و گفت: دستگاه‌های متولی ارائه آمار در سه سال گذشته به‌جای برخورد صادقانه با مردم، آمارسازی کرده‌اند و متأسفانه این روند همچنان ادامه دارد. 

به گزارش خانه ملت، "مصطفی رضاحسینی قطب‌آبادی" از رویکرد دولت در ارائه آمار مربوط به مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور انتقاد کرد و گفت: دولت در ارائه آمارهای اقتصادی صادقانه برخورد نمی‌کند و این رویکرد زیان‌های فراوانی برای اقتصاد کشور در بلند مدت خواهد داشت.

نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این که ناآگاهی از آمارهای درست و شفاف اقتصادی موجب ناتوانی مجلس و فعالان اقتصادی برای برنامه‌ریزی در حوزه اقتصاد می‌شود، تصریح کرد: سعی دولت در پنهان کاری آمار اقتصادی کشور موجب می‌شود نوعی بی اعتمادی در میان مردم و مسئولان در برخورد با دولت به وجود آید و برنامه‌ریزی اقتصادی برای حرکت کشور به سمت توسعه مختل شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن افزود: در سه سال گذشته هیچ یک از نهادهای متولی ارائه آمار که از سوی دولت مدیریت می‌شوند، آمار درستی درباره نرخ تورم، نرخ اشتغال، نرخ بیکاری، نرخ رشد اقتصادی و بسیاری از موارد دیگر ارائه نکرده‌اند و در بعضی موارد هم با پنهان کاری و دست بردن در آمار سعی در بزرگنمایی برخی مسائل داشته‌اند که به جز زیان چیزی برای کشور نداشته است.

نمایندگان مجلس بارها در باره فقدان آمار شفاف مربوط به مسائل اقتصای کشور تذکر داده‌اند؛ این تذکرهای در حین بررسی بودجه ۹۰ در صحن مجلس به اوج خود رسید و احمد توکلی با توزیع نامه‌ای مفصل در میان نمایندگان بسیاری از آمارهای ارائه شده از سوی دولت در سال‌های اخیر را رد کرد.

توکلی در نامه خود از نرخ تورم ۱۴.۵ درصدی خبر داد و نرخ اشتغال را بسیار پایین‌تر از آن چیزی اعلام کرد که در گزارش‌های دولت به مجلس اعلام شده بود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر