بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۲
یک منبع آگاه در خصوص شرکت پلاستیران اعلام کرد :

بازگشایی نماد به زمان برگزاری مجمع عمومی سالیانه موکول شد

با توجه به اینکه شرکت با زیان انباشته روبه رو است ، سازمان بورس ازگشایی نماد را به زمان برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت در خرداد ماه و تصمیم گیری در خصوص این زیان موکول کرده است .
کد خبر : ۴۷۵۸۶
شرکت پلاستیران در اولین پیش بینی بودجه سال مالی منتهی به 90.12.29 سود هر سهم خود را 107 ريال اعلام کرده است . در حالیکه در بودجه پیش بینی شده برای سال مالی گذشته شرکت با 977 ريال زیان مواجه بوده است . گفتنی است نماد این شرکت از تاریخ 89.08.25 متوقف شده است .

یک منبع آگاه در شرکت پلاستیران در خصوص علت توقف نماد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت : سازمان بورس نماد شرکت را پس از رد گزارش های عملکرد میان دوره ای شش ماهه اول سال مالی منتهی به 89.12.29 از سوی حسابرس قانونی متوقف کرده است .

افزون بر این با توجه به اینکه شرکت با زیان انباشته روبه رو است ، سازمان بورس ازگشایی نماد را به زمان برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت در خرداد ماه و تصمیم گیری در خصوص این زیان موکول کرده است .

وی در پایان گفت : شرکت نیز تمایل دارد که نماد معاملاتی آن هر چه زودتر بازگشایی شود ، اما بازگشایی سریعتر نماد به تصمیم سازمان بورس بستگی دارد .

در پایان گفتنی است مطابق صورت های مالی حسابرسی شده منتهی به 89.06.31 زیان انباشته شرکت معادل 102 درصد سرمایه شده است ، لذا "پلاست" مشمول ماده 141 قانون تجارت می باشد و شرکت در راستای جبران زیان انباشته خود سعی دارد میزان تولید و به تبع آن فروش را در سال جاری افزایش دهد .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر