سيدحسن خمينی: جوهره نظام اسلامی "ولايت فقيه " است
وي افزود: بيشك بزرگترين ميراث امام جمهوري اسلامي است و اگر نگاه كنيم، ميبينيم كه نظام اسلامي بزرگترين دستاورد و ميراث امام راحل است. البته شاكله و جوهره نظام اسلامي "ولايت فقيه " است.
توليت حرم مطهر امام راحل تصريح كرد: اين روزها اگر به لحاظ شمسي هم حساب كنيم، تاريخ وفات پيامبر اكرم هم هست چرا كه ايشان هم در دهه اول خرداد از دنيا رفتند.
سيدحسن خميني ادامه داد: دستاورد بزرگ امام راحل جمهوري اسلامي بود كه همانند اصل دين و بعثت براي اين به جامعه آمد كه در جامعه اخلاق تكامل پيدا كند.
وي خاطرنشان كرد: علت غايي خلقت بعثت و تشكيل حكومت ديني و پيدايش پيامبران تكميل مكارم اخلاق است لذا بايد همواره خود را با اين علت سنجيده و رصد كنيم.
سيد حسن خميني اضافه كرد: يكي از اين مكارم اخلاق بيشك ادب است و همه كساني كه با امام مرتبط بودند امام را به شدت مؤدب ميدانستند البته همسر مكرم ايشان هم پايبند به آداب اسلامي بود و در اين زمينه ايشان هم يك الگوي بينظير بودند. اين فضاي خانه امام(ره) بود كه خود ايشان هم در آن فضا به ادب اجتماعي و فردي مقيد بودند.
سيدحسن خميني با بيان اينكه امام اگر ميخواست از ريگان هم ياد كند او را آقاي ريگان خطاب قرار ميداد گفت: آنچه كه در يادها ميماند ادب است و امام در زندگي فردي و اجتماعي پا روي اين نكته نگذاشتند و اين درسي براي همه ملت است. لذا اگر من با شما اختلاف دارم و يا شما با من اختلاف داريد لزومي ندارد كه پا روي ادب بگذاريم؛ اين ادب است كه جامعه را به تكامل ميرساند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
